Ричард Гиър е неузнаваем в ролята си на умиращ възрастен

...
Ричард Гиър е неузнаваем в ролята си на умиращ възрастен
Коментари Харесай

Ричард Гиър: О, Канада резонира със собственото ми емоционално пътуване

Р ичард Гиър е неразпознаваем в ролята си на обречен на смърт възрастен мъж във кино лентата " О, Канада " на режисьора Пол Шрейдър, който беше показан на кинофестивала в Кан , съобщи Ройтерс.

Актьорът споделя, че се е върнал към възприятията, които е изпитвал след гибелта на татко си, с цел да придаде прочувствена дълбочина на ролята си, с която се завърна на аления килим в Кан след десетилетия.

Героят " толкоз резонира със личното ми прочувствено пътешестване с татко ми, който беше съвсем на 101 години, когато умря ", сподели Гиър пред Ройтерс. " Пол (Шрейдър) написа толкоз страховит, покъртителен сюжет, изпълнен с прелестни персонажи, че за мен беше доста елементарно да кажа " да ", добави артистът.

'Oh, Canada' Star Richard Gere Says 'Artists Will Find a Way to Communicate' in the Face of Oppression
— TheWrap (@TheWrap)
Ричард Гиър е съвсем неузнаваем в ролята на мъж в края на живота си. Героят му има намерение да показа секрети от своята младост със брачната половинка си, с която са дружно от три десетилетия, в чиято роля е Ума Търман. За задачата мъжът застава пред камера, употребявайки техника, която е усъвършенствал като прочут документалист.

Действието във кино лентата, който е измежду претендентите за премията " Златна палма ", е разказано посредством ретроспекции, а Джейкъб Елорди, прочут от " Еуфория ", играе по-младата версия на основния воин

След премиерата на кино лентата критиците не бяха изключително позитивно настроени, като в. " Гардиън " дефинира продукцията като " объркана " и му даде две от пет звезди.

Una majestuosa Uma Thurman brilló este viernes 17 de mayo en la alfombra roja nocturna del Festival de Cannes para presentar junto a otra estrella, Richard Gere, la película 'Oh Canada' del estadounidense Paul Schrader.
— Julio Flores (@julioenradiotv)
" О, Канада " събра още веднъж Гиър и Шрейдър към четири десетилетия след " Американско жиголо " от 1980 година, отбелязва Ройтерс. " Вече сме като остарели кучета… ", сподели артистът в Кан.

Продукцията е основана на романа Foregone на Ръсел Банкс, другар на Шрейдър. Той направи киноадаптация на книгата му " Страдание ", като Ник Нолти беше номиниран за премия " Оскар " през 1997 година за ролята си в едноименния филм. 

Причината, заради която Шрейдър прави " О, Канада "? " Ръсел се разболя. Това е ", сподели режисьорът. Той си спомня какъв брой тежко му е било, откакто Банкс молил да не го посещава, защото се чувствал зле. Писателят умря от рак предходната година.

Paul Schrader’s ‘Oh, Canada’ With Richard Gere, Uma Thurman Draws 3-Minute Standing Ovation
— The Hollywood Reporter (@THR)
" Знаех, че е написал книга за гибелта, когато беше здрав и взех решение да я прочета ", сподели 77-годишният Пол Шрейдър. " Прочетох тази книга и си помислих: " Да, тъкмо това би трябвало да направя ".

Режисьорът означи, че е трябвало да се изправи против гибелта, откакто няколко пъти бил в болница поради дълъг КОВИД-19 и счупена кост. " Казах си - може би това е всичко... В този миг обаче започваш да мислиш - ами в случай че въпреки всичко ми остава още един филм, защо да бъде? ".

" За благополучие, здравето ми се усъвършенства ", сподели Шрейдър, като добави, че евентуално ще е в положение да направи още няколко кино лентата. 

Вижте повече в нашата изложба: 

* Във видеото:

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР