Моля, не ме съдете, но когато децата ми се приберат

...
Моля, не ме съдете, но когато децата ми се приберат
Коментари Харесай

`Аз събирам торби с бонбони, които децата ми носят вкъщи от партита - моля, не ме съдете`

Моля, не ме съдете, само че когато децата ми се приберат от празненства с торби с бонбони, множеството от тях отиват напряко в кофата за отпадък.

Когато доброжелателен родител, притежател на магазин или сервитьор им подаде близалка, те знаят по какъв начин е: кажете благодаря, предайте я. Поне заобикалят зъболекарската бормашина.

Знам, знам, аз съм ужасна майка. Но, почтено казано, не се чувствайте зле за тях. Те не плачат във възглавниците си през нощта, давам обещание. Както и да е, това ще бъде нещо, което да кажат на своите терапевти, когато пораснат. Когато ограничавате сладкишите за децата си, това е като да имате неверна загадка – в случай че кажете на някого, ще бъдете посрещнати с ужасени погледи. Бях именуван невротичен, прекален и даже напряко злобен, до момента в който се борех с безкрайното въртене на очите и натиска от страна на фамилията и приятелите.

Но това е нещото – захарта предизвиква затлъстяване и кариес и Предпочитам да нямат нито едното, нито другото. Учените тази седмица разкриха, че родителите тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР