Всички тези драсканици, които рисуваме несъзнателно, докато говорим с някого

...
Всички тези драсканици, които рисуваме несъзнателно, докато говорим с някого
Коментари Харесай

Какво означават несъзнателните ни драсканици?

Всички тези драсканици, които рисуваме неумишлено, до момента в който приказваме с някого по телефона или по време на скучна среща, могат да разкрият много неща за нашия темперамент, както и за претекстовете зад нашите дейности.

Когато драскаме на листа хартия, нашата писалка е ръководена от подсъзнанието ни. А точно в него се крият мислите и тайните, които управляват държанието ни.

Затова, без да губим повече време, ето какво значат някои от най-популярните драсканици.

Фигури на хора

Ако рисувате дребни хора, най-вероятно се чувствате несигурни и безпомощни или се пробвате да избягате от отговорностите си. Създаването на дребни фигурки от чертички демонстрира, че сте прочувствено нестабилни и желаете да се изолирате от останалите.

Очи

Рисуването на очи въплъщава вътрешното Аз на индивида. Големите демонстрират екстровертност, взиращите се – възприятие, че някой ви следи, а затворените са индикация за това, че отказвате да се вгледате в себе си.

Вашият личен автограф

Хората, които се подписват, нормално са егоцентрични и арогантни. Когато вършиме това, без да се замислите – да вземем за пример по време на диалог или до момента в който се пробвате да разрешите проблем – приказва, че сте много самовлюбени.

Кръгове и пръстени

Кръглите форми, които са свързани или нарисувани една в друга, демонстрират потребността за единение. „ Чувствам се зарязан от този свят “ – точно това приказват тези драсканици за вас. Ако рисувате кръгове неумишлено, най-вероятно имате потребност от другар или от малко внимание.

Животни

Видът на животното може да разкрие много за вашите страсти и темперамент. Тигър или вълк значи прикрит или неизречен яд. Лисица – най-вероятно желаете да извършите нещо лукаво. Катерица – нуждаете се от грижа и отбрана. Лъв рисуват нормално тези, които считат, че превъзхождат останалите хора. Ако създавате едно и също животно по няколко пъти, значи се сравнявате с него неумишлено и се пробвате да го имитирате.

Спирали, кръгли форми и вълнисти линии

Проблемите на другите не ви тормозят изключително доста. Може би преживявате дребна прочувствена рецесия, защото се тревожите прекалено много за нещата, които ви засягат. Трябва да контролирате своето държание, с цел да избегнете евентуалните гневни прояви към другите.

Кръгове, диаманти и други геометрични фигури

Имате ясно предначертани цели и убеждения, рядко таите мнението си за себе си. Инатливи и настоятелни сте. Обикновено сте прекомерно внимателни и деликатни. Предлагаме ви да преосмислите това свое отношение към света.

Стрели

Стрелите символизират посоката на вашия живот. Ако сочат нагоре, вие сте насочени към хората. В случай, че са надолу – фокусирани сте върху себе си. Стрелка наляво значи, че сте се вгледали в предишното, а надясно – гледате към бъдещето.

Звезди

Искате да бъдете центъра на вниманието. Всички погледи в стаята би трябвало да са ориентирани към вас, без значение къде се намирате. Ако звездите, които рисувате, имат прекалено много върхове или са разграничени от центъра, най-вероятно страдате от меланхолия.

Цветя, облаци и слънце

Рисуването на цветенца и слънце, до момента в който говорите по телефона, демонстрира, че сте удовлетворени от протичащото се и най-вероятно фантазирате за нещата, които ви чакат за в бъдеще. Тези драсканици демонстрират едно положително отношение към живота.

Кръстове

Това значи, че може би се чувствате гузни за нещо или вините себе си за грешките си.

Малки къщи и кутии

Симетричните форми разкриват любовта към реда и склонността ви да планирате деликатно всяко едно нещо. Знаете доста добре какво желаете, наясно сте с задачите си и ще отстоявате мнението си без значение от всичко.

Шахматна дъска

Изглежда, че неотдавна сте се озовали в неприятна или неуместна обстановка. Ако тези рисунки участват непрекъснато по листовете хартия, най-вероятно не можете да разрешите съответна обстановка или се пробвате да откриете своята цел в живота и имате подозрения по отношение на пътя, по който сте поели.

Форми вид пчелен кошер

Вашата съществена цел е да поддържате мир и естетика в живота си. Искате да водите уталожен живот и може би да създадете семейство.

Инфо: Обекти.БГ

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР