Всички ние притежаваме невероятна интуиция. Ако спрете, застинете и се

...
Всички ние притежаваме невероятна интуиция. Ако спрете, застинете и се
Коментари Харесай

„Знайте, че в най-трудните моменти Вселената ще ви подаде ръка!“ – 33 урока от философията на оптимизма

Всички ние притежаваме невероятна вътрешен глас. Ако спрете, застинете и се вслушате, можете да чуете гласа на вашата вътрешна мъдрост. Чуйте тихите шепоти на сърцето си. То знае пътя.
1. Щастието е вътре. Отделяме прекалено много време в търсене кра дeн от ене ргети на утвърждение и разтуха извън. И постоянно се оказва, че не търсим, където би трябвало. Погледнете вътре.
2. Бъдете признателни за всичко. За положителното, за неприятното, за ужасното. Самият живот е скъп подарък. А удоволствието и болката са част от нашия път.

3. Променете усещането си – и животът ви ще се промени. Когато чувствате боязън, яд, засегнатост, просто погледнете обстановката кра дeн от ене ргети от различен ъгъл.
4. Невъзможно е да извършите всеки благополучен, като останете правилен на себе си. Но е по-добре да рискувате и да бъдете разбрани неправилно, в сравнение с да бъдете обичани, а да се преструвате на това, което в действителност не сте.
5. Светът към вас е огледало. Това, което обичаме в другите, е отражение на това, което обичаме в себе си. кра дeн от ене ргети Това, което ни разстройва у другите, е индикатор за това, на което би трябвало да обърнем внимание в себе си.
6. Всеки човек се появява в нашия живот с някаква цел. И ние сами решаваме дали да учим уроците, с които ни учи, или не. Колкото по-лоша е неговата роля в живота ни, толкоз по-сериозна е поуката.
7. Вярвайте. Просто знайте, кра дeн от ене ргети че в най-трудните моменти Вселената ще ви подаде ръка и всичко ще бъде наред.
8. Не приемайте всичко прекомерно покрай сърцето. Действията на другите хора са отражение на протичащото се в персоналния им живот. И като предписание, това няма нищо общо с вас.
9. Природата лекува. Разходката на чист въздух и гледката към красиви пейзажи по необикновен метод могат кра дeн от ене ргети да изчистят главата ви от ненужни мисли, да ви върнат към живота и да ви развеселят.
10. Обидените наскърбяват хората. И въпреки всичко ги обичайте. Въпреки че никой не ви не разрешава да ги обичате от разстояние.
11. За да се излекувате, би трябвало да почувствате това. Поставете страховете и слабостите си пред себе си и насочете ослепителен лъч светлина към тях, кра дeн от ене ргети тъй като единственият метод да се отървете от тях е да преминете през тях. Болезнено е да се изправяте пред истината. Но, повярвайте! В дълготраен проект в действителност си заслужава.
12. Перфекционизмът е заблуда. Най-болезнената. Отпуснете се. Стремете се към съвършенство, само че си позволете да допускате неточности и бъдете щастливи, без значение от резултата.
13. Премахнете завесите пред очите се. Не се фокусирайте кра дeн от ене ргети единствено върху личните си цели и стремежи. Рискувате да пропуснете хубостта на този живот и хората към вас. Светът е необикновен, когато минавате през него с необятно отворени очи.
14. Празнувайте своите победи. Насладете се на всеки, даже и най-малкия триумф.
15. Научете се да простите. На първо място това е нужно на вас, а не на тези, които са кра дeн от ене ргети ви обидили. Прощавайки, вие печелите спокойствието и свободата, които заслужавате. Прощавайте елементарно и бързо.
16. Всички ние притежаваме невероятна вътрешен глас. Ако спрете, застинете и се вслушате, можете да чуете гласа на вашата вътрешна мъдрост. Чуйте тихите шепоти на сърцето си. То знае пътя.
17. Нека душата ви пее! Бъдете същински. Няма никой на земята като вас. Бъдете откровени, живейте и кра дeн от ене ргети дишайте надълбоко, движейки се към задачите си.
18. Всички ние сме създатели. Сериозно! С неизменност, централизация и упоритост всичко е допустимо. Запомнете това.
19. Заобиколете се с хора, които ви обичат и поддържат. И ги обичайте и подкрепяйте сами. Животът е прекомерно къс за нещо по-малко.
20. Носете се в живота в свободен танц. Ако имате огромна фантазия, следвайте я кра дeн от ене ргети с цялата си пристрастеност. Но деликатно и на несъмнено разстояние, с цел да бъдете задоволително гъвкави и пъргави, адаптирайки се към изменящия се темп на живота.
21. Колкото повече давате, толкоз повече получавате. Споделяйте мъдрост, обич, гений. Споделяйте елементарно. И ще видите какъв брой красиви неща се връщат при вас в този живот.
22. Основното нещо е да не се раздавате изцяло. кра дeн от ене ргети Защото, в случай че вътрешната купа е празна, тогава няма да има какво повече да се даде. Важно е да поддържате баланс.

23. Кажете „ Да! “ на всичко, което кара очите ви да блестят. Кажете непреклонно „ Не “ на всичко, което не ви интересува или за което нямате време. Времето е най-ценният запас, който не се възобновява. Изразходвайте го рационално.
24. Понякога се издигаме кра дeн от ене ргети на другарството. Това не значи, че ние или приятелите ни сме неприятни. Нашите пътеки просто се разминават. Дръжте ги в сърцето си, само че в случай че стартират да ви наскърбяват или възпират, тогава е време да установите отдалеченост и да се освободите от това другарство.
25. Да преодолеете личния ви боязън е най-полезното нещо, което можете да извършите за себе си. Така кра дeн от ене ргети потвърждавате на себе си, че можете да извършите всичко. Това е генератор на самонадеяност.
26. Нашето тяло е превоз, който ни води към нашата фантазия. Обичайте го, бъдете деликатни и грижовни, в случай че желаете да се чувствате радостни и енергични. Но не зацикляйте. Външният тип е индивидуален и се трансформира във времето по един или различен метод. Да се ​​чувствате удобно кра дeн от ене ргети и комфортно в личното си тяло е най-важното.
27. Колкото е допустимо по-често говорете и показвайте на околните си по какъв начин ги обичате. Това не се случва прекалено много. Вашето време, наличие наоколо, обич и откровена грижа за тях са най-хубавият подарък.
28. Живейте в сегашното. Това е единственото нещо, което имаме в този момент. Учете се от грешките на предишното и се кра дeн от ене ргети наслаждавайте на приятните мемоари, само че не се вкопчвайте в тях и не им позволявайте да ви преследват. Мечтайте за бъдещето, само че без фанатизъм. Обичайте сегашното.
29. Животът е поредност от възходи и падения. За да достигнем цялостния си капацитет, имаме потребност и от двете. Просто се дръжте крепко и се наслаждавайте на пътешествието.
30. Всички сме едно огромно човешко семейство. кра дeн от ене ргети Никой от нас не е по-добър или по-лош от другите. Просто в някакъв миг от живота ние знаем какво да вършим. Следващия път ще е някой различен.

31. Бъдете признателни всеки ден за всичко, което имате в живота. Така вие създавате пространство към себе си за още по-голямо обилие, привличайки наслада, обич, здраве и разцвет.
32. Вашето определение за благополучие кра дeн от ене ргети е друго от определението на другите хора. Това, което работи за вас, не е наложително да работи за другите. Не сте арбитър с цел да преценявате житейските решения на всеки човек. Както се споделя в един добре прочут древен принцип: „ Не съдете, с цел да не бъдете съдени “.
33. Вие сте собствен личен гуру. В по-голямата част от живота ни се споделя кра дeн от ене ргети какво да вършим, по какъв начин да мислим какво е положително и по какъв начин да успеем. Не бива да вярвате на всичко това абсолютно. Мислете сами. Щом започнете да следвате личната си вътрешен глас, ще се почувствате неуместно щастливи.

Най-важното нещо, без което желанията кра дeн от енергети не могат да се осъществят, е силата. За всичко, което желаете да получите, е нужна сила. Като начало може да се каже, че вие разполагате…

Не забравяйте, че Вселената ви изпраща тези знаци не за да ви уплаши или кра дeн от ене ргети да ви навреди, а с цел да обърнете внимание на нещо в живота си, което не…

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР