Всички жени си мечтаем за здрава и красива коса, която

...
Всички жени си мечтаем за здрава и красива коса, която
Коментари Харесай

Само ядове напоследък и косата ми започна да капе. Но една аптекарка ми каза тази маска и вече дори Рапунцел ще ми завиди

Всички дами си мечтаем за здрава и красива коса, която единствено с едно леко завъртане на главата да притегля незабавно всички погледи. Да бъде дълга, да бъде мека като коприна, да не се заплита и да пада като водопад над гърба ни. Толкова доста ли желаеме?
За жал обаче косата понася извънредно доста компликации, освен това всеки ден. Като стартираме от атмосферните условия, с които няма по какъв начин да се преборим, преминем през химическите препарати, с които малко или доста я третираме, преминем през не изключително щадящите бои за коси и приключим с всевъзможните сешоари, преси, маши и други нагряващи средства, с които не пропущаме да я доизгорим.

Затова е доста значимо да я подхранваме, колкото се може по-често. Да се опитваме да й спестим множеството процедури, които я изтощават. Поне два пъти в седмицата да й вършим щадяща маска, с която да я заздравим оптимално.
На пазара се оферират доста и разнообразни маски за коса, само че постоянно цените им са непостижими за доста от нас. Освен това в никакъв случай не можем да бъдем сигурни какво тъкмо съдържа дадената маска и дали е положително за косата ни.
Днес ще ви предложим една лесна и арматна маска, която няма да се отрази на бюджета ви и която да си забъркате у дома. С нея ще възстановите косата си, ще я заздравите и ще ускорите растежа.
Всичко, което ви е належащо, с цел да си я приготвите, са следните артикули:
3 с.л. канела;
6 с.л. мед;
6 с.л. зехтин;
Начин на подготвяне:
Загрейте зехтина на водна баня, прибавете към него канелата и меда и разбъркайте всичко деликатно.
Нанесете сместа върху скалпа и косата, като по-късно увиете с фолио, а най-отгоре завиете с забрадка. Оставете маската да работи 1 час.
Изплакнете деликатно с топла вода, а по-късно повтаряйте процедурата най-малко три пъти в седмицата.
Обърнете внимание на това, че вероятните аргументи за косопад могат да се дължат на неналичието на желязо, хормонален дисбаланс (предизвикан от неправилната функционалност на щитовидната жлеза) или пък липса на витамини в резултат на погрешно хранене.
С тази маска обаче ще възстановите размера и и гъстотата на косата си, ще я извършите по-силна и ще кажете довиждане на сноповете коса след всяко разресване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР