Всички чуждестранни граждани, които пребивават временно на територията на Канада

...
Всички чуждестранни граждани, които пребивават временно на територията на Канада
Коментари Харесай

Чужденци ще могат да напускат Канада само ако са напълно ваксинирани

Всички задгранични жители, които обитават краткотрайно на територията на Канада и които са влезнали в страната неимунизирани или отчасти имунизирани, могат да изоставен Канада без да са изцяло имунизирани най-късно до 28 февруари 2022 година По информация на посолството ни в Отава при тръгване те би трябвало да показват негативен тест за COVID-19, оповестиха от Министерство на външните работи.

След 28 февруари 2022 година, с цел да бъде позволен на борда на аероплан или трен в Канада, задграничният жител би трябвало да потвърди, че е изцяло имунизиран.

Консулските служби на посолството ни в Отава и Генералното консулство в Торонто са в непрестанен контакт с управляващите в Канада и наблюдават обстановката. Както и до момента, те ще продължат да оказват цялостно подпомагане на българските жители.

Българските жители могат да се обръщат към дипломатическото ни посланичество в Отава на тел.: +1 613 789 3215, както и на дежурен тел. в извънработно време: +1 613 316 1998. За връзка с Генералното консулство на България в Торонто: +1 1 416 696 2420 или дежурен тел. в извънработно време: +1 416 892 1738. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected] или на имейл адреса на генералното консулство в Торонто: [email protected].

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР