Волейболистките от националния отбор на България ще стартират участието си

...
Волейболистките от националния отбор на България ще стартират участието си
Коментари Харесай

Волейболните националки започват в Лигата на нациите с тежък мач срещу Нидерландия

Волейболистките от националния тим на България ще започват присъединяване си в тазгодишната Лига на нациите против бронзовия медалист от ЕвроВолей 2023 Нидерландия.
Прочетете още
Срещата, която е от Група 1 на първата спортна седмица на комерсиалната конкуренция, е довечера от 17,00 часа българско време в залата в Анталия (Турция).

Двубоят ще бъде излъчен онлайн по MAX Sport 3.

През тази година във VNL няма да има изпадащи тимове, което ще разреши на селекционерът на България Лоренцо Мичели да продължи да залага на все по-млади състезателки. Така тимът действително ще се готви и за Световното състезание през 2025-а.

Въпреки това разпределителката на отбора Петя Баракова, която е и най-опитната в състава, съобщи, че желаят да се класират в осмицата на груповата фаза на Лигата и да играят на финалите в Тайланд.

От друга страна " лалетата ", които са водени от Феликс Козловски, са ясно изразен любимец в срещата. Нидерландия към момента има действителни шансове да се класира за Олимпиадата в Париж 2024 по международната класация, тъй че сигурно ще се хвърлят с всички сили против българските " лъвици ", които пък са подготвени за сериозна борба.

След мача с Нидерландия на България на шампионата в Анталия и предстоят срещи със мощните тимове на Япония и Италия и дебютанта Франция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР