Всеки се ядосва и има хора, които просто не могат

...
Всеки се ядосва и има хора, които просто не могат
Коментари Харесай

3-те зодии, които не могат да контролират гнева си и по-добре да не си около тях

Всеки се ядосва и има хора, които просто не могат да се управляват. Да, в това няма нищо чудно и необичайно, само че астролозите са на друго мнение. Според тях тъкмо тези три зодии се ядосват извънредно доста и в случай че вие сте повода, по-добре да не сте пред очите им. Ако пък познавате такива или пък даже живеете с някоя от тях, то сигурно можете да потвърдите, че това е тъкмо по този начин.

Овен

Ако сте го ядосали, даже не се опитвайте да докажете, че сте прави. Овенът няма да ви чуе и ще си го излее на вас. Неговата ръководеща планета е Марс. Той не е кадърен да направи взаимни отстъпки, камо ли пък да се извини. Просто хората към него би трябвало да свикнат, че той постоянно е прав. В противоположен случай овенът е податлив да унищожи всичко и всеки.
 5 брутални истини за дамите Деви 5 брутални истини за дамите Деви
Време е да забележим какви са и тайните на Девите.  1. Харесваме проект. Едно нещо, което би трябвало да знаете, с цел да обичате Дева е, че н...

Лъв

Лъвът е царят на животните. В множеството случаи той даже не отделя време на това да се ядоса за дреболия. Опитайте се да му отнемете трона и ще видите на какво е кадърен. Няма значение дали става въпрос за любовта на живота му, работата или нещо друго – пресечете пътя му и ще видите какъв брой непоносим може да бъде. Лъвовете са склонни да чакат даже с години, с цел да нанесат удара си. Това тяхно качество несъмнено кара враговете им да треперят от смут, а хората, с които живеят внимават доста. Те са склонни да се помиряват с всичко, единствено и единствено да има мир. Всъщност, отнасят се като с цар – той постоянно е прав и знае всичко.

Стрелец

Ако сте били женени за тази зодия или пък пътищата ви са се пресекли, то няма по какъв начин да отречете, че те са извънредно буйни, горди и подготвени на всичко, с цел да реализиран задачите си. Стрелците не знаят какво е компромис и да не са прави. Те няма да се примирят пред нищо и никого. Ролята на добра брачна половинка или жена, просто не е за тях. По-правилно е да кажем, че това е съдбовната жена, която не се преценява с никого и нищо.

Стрелците въобще не се интересуват от възприятията на другите. Ако им попречите да реализират своята цел, то можете да сте сигурни, че ще ви съсипят. Нещо повече, тях не ги интересува дали ще споделяте повече с тях или не, просто те ще си го върнат за опита да им се изправите на пътя. Ваша воля какво ще вършиме оттук насетне, просто не им се мяркайте пред очите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР