Принц Хари и Меган вече изготвят планове за още обиколки

...
Принц Хари и Меган вече изготвят планове за още обиколки
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „планират още обиколки в кралски стил“ – и искат да ги направят тази година

Принц Хари и Меган към този момент изготвят проекти за още обиколки в кралски жанр – след триумфа на тяхното пътешестване в Нигерия.

Херцогът и херцогинята останаха разчувствани от посрещането и отразяването на тридневното посещаване и двойката обмисля вероятно завръщане в Африка измежду идващите си пътувания по света. Преместванията идват, откакто двойката прекара последните няколко години, концентрирайки се върху живота в родния Съединени американски щати на Меган, където отглеждат двете си деца.

Източник, непосредствен до двойката, сподели пред Mirror: „ Херцогът и херцогинята имат други пътувания, планувани за остатъка от годината. Те се надяват да могат да споделят повече детайлности през идващите седмици. Определено е допустимо да се върнат в Африка за още обиколки по-късно. “

Хари, 39, и Меган, 42, пътуваха до Нигерия, с цел да поддържат самодейностите на своята фондация Archewell за психологично здраве и да разпространяват Invictus Games, които Нигерия се състезава за първи път предходната година.

Те също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР