Все си мислехме, че Андреа води класациите по нескопосан Фотошоп,

...
Все си мислехме, че Андреа води класациите по нескопосан Фотошоп,
Коментари Харесай

Фотошоп за БАЛЪЦИ! Фолк певицата Татяна с УНИКАЛНА издънка!

Все си мислехме, че Андреа води класациите по неблаговиден Фотошоп, само че колежката й Татяна мазета рибата! Застаряващата фолк певица се опита да направи почитателите си на балъци, демонстрирайки сякаш напълно кукленско тяло.

Обработката на фотографията обаче толкоз си проличава, че даже пеленачетата ще се усетят какъв брой е подправена.

И до момента в който някои родни звезди огъват плочки и порти по фотосите, с цел да се вталят, то Татяна е безусловно е огънала време-пространтствения континиум. Целият теракот пред нея, както и плочките под краката и вратата откъм гърба са изкривени, като че ли певицата се намира в друго измерение. Признаваме –

сходен срам до момента не бяхме виждали!

Уви, Татяна не може да избяга от себе си и от метода, по който наподобява, даже да се намира в друго измерение. Колкото и да обработва фотосите си, 42-годишната фолкаджийка отново си е с увиснали задни елементи, а в лице бедите, които й е нанесла пластичната хирургия, са непоправими.

„ Искаш да се чувстваш добре в кожата си и да имаш положително самочувствие? Не губи време и влез във форма, тъй като всичко зависи от теб. Очаквам писмата ви на персонално “, е написала Татяна под куриозната фотография.

Ние бихме я посъветвали да не губи времето си във Фотошоп обработки, а да поработи върху личното си самочувствие, като реализира мечтаната фигура без машинация. Защото в случай че въобще някой реши да й гласоподава доверие след тази фотография, ще се усеща много измамен, когато види Татяна онлайн.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР