Връзката между тениса и NBA продължава да се заздравява. Миналата

...
Връзката между тениса и NBA продължава да се заздравява. Миналата
Коментари Харесай

Алкарас игра баскетбол със звезда от NBA


Връзката сред тениса и NBA продължава да се заздравява. Миналата година Роджър Федерер бе почетен посетител на Brooklyn Nets, а преди този момент Ига Швьонтек, Паула Бадоса и Арина Сабаленка посетиха мачове на Miami Heat по време на WTA 1000 шампионата във Флорида. Преди няколко дни Франсис Тиафо също сподели уменията си с оранжевата топка, изявявайки се в мача на звездите по време на All-Star уикенда. Сега към баскетболните почитатели в Тура се причисли и Карлос Алкарас.

международният №2 се срещна със звездата на Miami Heat – Джими Бътлър. Алкарас не скри вълнението си от срещата с баскетболиста, като съобщи, че му е обожател от доста време.

„ Гледал съм доста негови мачове. Изпитвам голямо почитание към Джими, защото той е легенда в своя спорт. За мен е същинска привилегия това, че звезда като него пожела да се срещнем. Поканих го на финала и се надявам да пристигна “ – сподели първенецът на US Open.

Алкарас показа също, че баскетболът е измежду обичаните му спортове и го практикува постоянно, когато има опция. „ Харесва ми да играя баскетбол и мисля, че се оправям обичайно. Напоследък рядко имам опция да отстранявам време за този спорт, само че го върша при всеки комфортен случай. Харесвам няколко тима, най-много Miami Heat и Los Angeles Lakers “.

При срещата си с Бътлър испанецът имаше опция да показва своите умения в приятелско състезание със звездата на „ Горещите “, като си заслужи похвали както от самия Бътлър, по този начин и от присъстващите.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР