ЛИОН, Франция (АП) — Американец, обвинен в сексуално насилие над

...
ЛИОН, Франция (АП) — Американец, обвинен в сексуално насилие над
Коментари Харесай

Издирван американец Съобщение във Facebook „И така, аз те изнасилих“, задържано във Франция със заповед от 2021 г.

ЛИОН, Франция (АП) — Американец, упрекнат в полово принуждение над студентка от лицей в Пенсилвания през 2013 година и по-късно й изпратил известие във Фейсбук, че сподели: „ Значи те изнасилих “, е арестуван във Франция след тригодишно търсене.

Прокурор в Мец, Франция, удостовери във вторник, че Иън Томас Клиъри, 31, от Саратога, Калифорния, е бил беше арестуван предишния месец и ще бъде арестуван в очакване на произвеждане по екстрадиция.

Клиъри беше обект на интернационално търсене, откогато управляващите в Пенсилвания издадоха заповед за углавно закононарушение от 2021 година по случая седмици след история на Асошиейтед прес, която разказва в детайли нежеланието на локалните прокурори да преследват полови закононарушения в кампуса.

Заповедта за арест упреква Клиъри, че е преследвала 18-годишна студентка от Gettysburg College на празненство, вмъкнала се е в общежитието й и я е насилвала полово, до момента в който е изпращала известия на другари за помощ. По това време той беше 20-годишен студент в Гетис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР