Volkswagen използва международното изложение в Ню Йорк, за да демонстрира две

...
Volkswagen използва международното изложение
в Ню Йорк, за да демонстрира две
Коментари Харесай

Автосалон Ню Йорк 2018: Volkswagen с две нови концепции

Volkswagen употребява интернационалното изложение в Ню Йорк, с цел да показва две изцяло нови концептуални разработки, създадени на базата на модулната MQB платформа на компанията.

Първата от концепциите се назовава ATLAS CROSS SPORT CONCEPT и показва бъдещото петместно предложение на марката, което ще бъде пуснато в серийно произвеждане през следващата година.

С по-малка дължина от серийната версия на Atlas, само че със същото междуосие, концептуалната разработка е оборудвана с plug-in хибридна задвижваща система, в която са интегрирани два електромотора и V-образен, шестцилиндров бензинов двигател за обща оптималната мощ от 355 конски сили. От Volkswagen разясняват, че в стандартната си хибридна версия, задвижващата система ще бъде с мощност от 310 конски сили.

Втората концептуална разработка, която дебютира на щанда на Volkswagen на салона в Ню Йорк, се назовава TANOAK и представлява компактен, за американските стандарти, пикап с двойна кабина, 3.6 литров, V-образен, шестцилиндров мотор с 276 конски сили и система за задвижване на четирите колела 4MOTION®.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР