Кейти Прайс отправи яростна двойна атака срещу Евровизия и БАФТА,

...
Кейти Прайс отправи яростна двойна атака срещу Евровизия и БАФТА,
Коментари Харесай

Кейти Прайс сравнява Евровизия с „порно“ и шокира „рифовете“ на БАФТА

Кейти Прайс насочи гневна двойна офанзива против Евровизия и БАФТА, като сподели, че телевизионните награди са поканили „ рифове “, до момента в който претендират за песента Състезанието към този момент е „ като порно “.

Яростната звезда се включи и в двете събития, които се организираха предишния уикенд. Разговаряйки със сестра Софи в нейния подкаст за шоуто на Кейти Прайс, откровената 45-годишна жена раздра и двете и счита, че американците вършат награди доста по-добре от британците - казвайки, че половината от тези, които са се присъединили предходната неделя, не биха в Щатите.

Тя сподели: „ Била съм на BATFA, бях там и го направих - тъй като върша телевизия и съм била по малкия екран. Така че BATFA е огромно нещо за нас. Съжалявам, че кажете, само че не можете да сравните по какъв начин се обличат дамите, англичаните с американците просто го вършат толкоз добре.

в действителност шокиран от някои от хората, които бяха поканени. Предполага се, че е авторитет, висока класа, когато споделям висока класа, имам поради верните хора в и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР