Bentley обяви, че през юни тази година ще станем свидетели

...
Bentley обяви, че през юни тази година ще станем свидетели
Коментари Харесай

Новото Bentley Continental GT идва със 782 конски сили

Bentley разгласи, че през юни тази година ще станем очевидци на премиерата на напълно ново- четвърто, потомство на Continental GT.

От Bentley споделят, че точно новият Continental GT ще бъде първата кола на марката, в която ще забележим новата на марката, наличната оптималната мощ на която ще бъде 782 конски сили, а въртящият миг 100 Нм.

" То освен ще бъде най-мощният и динамично кадърен сериен автомобил Bentley в 105-годишната история на компанията, само че и ще бъде най-устойчивият– като в същото време ще резервира ръчно направения разкош и изключителните материали, които са синоним на всички Bentley ", споделят от компанията и показват, че новото Bentley Continental GT ще бъде в положение да предложи опция за придвижване в чист електрически режим от към 80 километра.

Новото Bentley Continental GT ще дебютира също по този начин с четири задвижващи и управляеми колела, адаптивно окачване, както и с изцяло трансформиран интериор.

От Bentley чакат, че при започване на идната година, производството на Continental GT ще доближи границата от 100 000 екземпляра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР