Израелските въоръжени сили убиха тази нощ трима мъже при специализирани

...
Израелските въоръжени сили убиха тази нощ трима мъже при специализирани
Коментари Харесай

Палестинската автономна власт съобщи за трима убити при израелски операции на Западния бряг

Израелските въоръжени сили убиха тази нощ трима мъже при профилирани интервенции на окупирания Западен бряг, по време на които бяха претърсени бюра за продан на валута, съобщи Ройтерс, като се базира на палестинската самостоятелна власт.
Прочетете още
Айман Ахмад Мубарак, на 26 години, Хусам Имад Дабас, на 22 година, и Мохамед Юсиф Насрала, на 27 година, са били убити в град Тулкарем, заяви палестинското министерство на опазването на здравето.

До момента израелските въоръжени сили не са дали отговор на запитването на Ройтерс за коментар.

Град Тулкарем е център на напрежението на Западния бряг, където яростните конфликти сред израелски военни и палестинци зачестиха още преди началото на войната в линията Газа през октомври.

Израелските сили организираха профилирани интервенции и в провинциите Рамала, Хеброн, Дженин, Наблус, Тубас и Калкилия, където са задържали десетки хора, се споделя в изказване на Палестинската парична работа.

Арестите са свързани с бюра за продан на валута.

Ръстът на насилието на Западния бряг - най-голямата и многолюдна палестинска територия, намираща се под израелска окупация - крие риск от по-широка ескалация в района на фона на продължаващата повече от седем месеца война в линията Газа, отбелязва Ройтерс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР