Калоян Методиев влиза в битката на 50-ото Народно събрание в

...
Калоян Методиев влиза в битката на 50-ото Народно събрание в
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Формулата за излизане от изборна спирала е надпартийно, експертно управление

Калоян Методиев влиза в борбата на 50-ото Народно заседание в листите на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова.

" Тя нито се продаде, нито се съобщи като опция на това задкулисие, което продаде страната последните 15 година Мантрата за вота на левите гласоподаватели беше финансирана от ГЕРБ, опит да се вкара Българска социалистическа партия в аграрни сюжет от 90-те години. По-тежко разслоение има към " Възраждане " със 7-8 националистически партии, към ГЕРБ, Политическа партия ", коментира Калоян Методиев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той е втори в листата на Българска социалистическа партия в 25-и МИР в София.

" И 14 листи да имаш, въпросът е каква е тежестта им. Едната левица не я хваща социологията, новата звезда Ваня Григорова е с големи пари в акцията, тя и Мая Манолово от кое място имат толкоз пари за билборди? Големи пари се изливат, все пак социологията им дава 1,5-1,8%. В политиката 1 и 1 не прави две, от време на време прави 0, от време на време 5 ", съобщи Методиев.

Пред Bulgaria ON AIR той изрази позицията си, че гласоподавателите не би трябвало да пилеят гласовете си за дребните партии, които нямат шансове да влязат в Народно събрание: " Повечето имат за цел да изкарат държавна дотация, спъвате по този начин действителния късмет да има опция в идващото Народно събрание ".

" Събраха се Движение за права и свободи с ГЕРБ, трагично е като резултати и като морална съставния елемент е равно на нула. Има ветрило от музиканти, трубадури. Има опция, сглобката от една страната и БСП на Нинова, която не се прегърна с Борисов, въпреки компроматите, изливане на милиони във вътрешни опозиции, наливаше ги Борисов посредством публични поръчки - дупки във Варна, компании за горива, хора, които играеха вътрешна съпротива във групировката, озлобени ", съобщи Калоян Методиев. 

Кандидатът за народен представител разяснява, че Борисов се опасява най-вече от Движение за права и свободи.

" Единствената форма да излезем от спиралата на изборите е надпартийно, експертно ръководство с съответни стъпки - парите по ПВУ, Шенген, задържане на обществените системи да могат да действат ", уверен е Методиев. 

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР