Присъствието на Люк Шоу в състава на Англия за Евро

...
Присъствието на Люк Шоу в състава на Англия за Евро
Коментари Харесай

Голям проблем за Англия преди Евро 2024

Присъствието на Люк Шоу в състава на Англия за Евро 2024 наподобява застрашено, откакто мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг сподели, че контузеният ляв бек е под подозрение за финала на шампионата ФА Къп през идващия уикенд.

28-годишният краен бранител има единствено 15 мача през сезона, пресечен заради травма, а последното му присъединяване беше преди три месеца при успеха над Лутън.

Завръщането на Шоу от последната му мускулна контузия се очакваше при започване на май, само че Тен Хаг разкри, че футболистът се е сблъскал с някои трудности по време на рехабилитацията си.
 Нагелсман шокира с избора си на състав за Евро 2024
Нагелсман шокира с избора си на състав за Евро 2024

Ето детайлности

Мениджърът на Юнайтед съобщи, че на Люк Шоу ще му бъде мъчно да се възвърне за финала на ФА Къп, което е проблем за клуба, както и за националния отбор на Англия, защото селекционерът Гарет Саутгейт ще разгласи разширения състав във вторник.

Попитан за Шоу и Хари Магуайър, който пропусна три мача заради мускулни недоволства, Тен Хаг разяснява: " За Англия не мога да кажа (ако са налични), не зависи от мен. Но за финала за ФА Къп мисля, че Хари Магуайър има положителни шансове да бъде разполагаем. При Люк е по-сложно. Да кажем, че към този миг има по-малък късмет той да успее. "

Отборът на Англия ще играе другарски мачове против Босна на 3 юни и Исландия на 7 юни, преди да отпътува за Германия три дни по-късно и да стартира Европейското състезание по футбол с дуел против Сърбия на 16 юни.

Решението на УЕФА да разшири съставите до 26 играчи значи, че Саутгейт ще може да поеме риск за физическото положение на няколко футболисти, както направи в последните огромни шампионати.

Добрите вести за мениджъра на Манчестър Юнайтед са свързани с Рафаел Варан, който възобнови тренировки, както и Виктор Линдельоф.

" Към този миг не мога да кажа дали някой от тях ще се върне до неделя, само че ние работим върху това ", съобщи Ерик загар Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР