Безвремието от последните 3 години си го причиниха българите, гласувайки

...
Безвремието от последните 3 години си го причиниха българите, гласувайки
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сандански: Какво промениха ПП за 3 години – обраха ви-

Безвремието от последните 3 години си го предизвикаха българите, гласувайки за “Промяната ”, съобщи пред гласоподаватели в Сандански водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Какво трансформираха за 3 години? 4% асимилиране на еврофондовете и ПВУ. Вдигнали пенсиите – по какъв начин? Произведохме ли нещо? Взели сме заеми, задължили сме децата и внуците ”, възмути се той.

Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години, към този момент има своите действителни измерения и то освен в България. Това, което става в Европа, е пъклен притеснително. Омразата на никоя нация не е донесла нищо позитивно. Разединението в България към този момент взима застрашителни размери. И колкото и да се поддаваме на страсти, естественото е да се откри общ език – сред политици, институции и хора. Силата на ГЕРБ постоянно е била в единството и мотивацията да съзидаваме!

Благодарение на трите години ръководство на Промяната имаме единствено 3% асимилиране от Плана за възобновяване и резистентност от милиардите, които си стоят в Брюксел. Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство през тези три години. Защо не одобриха ПВУ и в случай че трябваше да трансформират закони, за какво не ги трансформираха? 4 партии бяха в коалиция. ГЕРБ били отговорни за регулаторите-защо държавното управление на Петков не ги смени?

Единствените, които имаме право да приказваме за Еврозона, сме ние – още преди 3 години щяхме да сме там. Хората стартират да държат и ГЕРБ виновни за безобразията, които са правени. Обраха ни – милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на транспортно средство – по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Сега ни обират и през газа – отново е съветски, само че с 30% по-скъп!

Изключително значим геостратегически план е АЕЦ „ Козлодуй “ с двата нови реактора по американска технология, а строител е Хюндай. Спасихме Маришките централи. Във време на чудовищна война евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес, имаме и запаси. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент.

Борисов продължи – “защо Политическа партия повтарят опорката за промяна на регулаторите, а не са го създали тогава, когато са имали цялата власт? ”

Обраха ви, но по този начин ви обраха – всички, с милиарди ”, продължи с рецензиите към някогашните си “некоалиционни ” сътрудници той.

“Тези хора се отъждествяват 3 години с облика, който сами си построиха – на млади, нови, съвременни. Те държаха цялата власт 3 години с 3 държавни управления. Не знам дали останаха млади, деца, само че сигурно не са нови. Време е да седнат на аварийна пейка ”, отсече на собствен ред Росен Желязков.

И оповести една от точките в програмата на ГЕРБ – до края на мандата, в случай че ГЕРБ ръководи, приходите на българите да стигнат 80% от междинните за Европейски Съюз.

С страната не би трябвало да се опитва, а в последните 3 години сме жертва на опити, а лаборантите, правещи ги, били необразовани и арогантни, добави и Томислав Дончев.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР