Най-мухлясалите градове в Обединеното кралство бяха изложени в изобличителен списък

...
Най-мухлясалите градове в Обединеното кралство бяха изложени в изобличителен списък
Коментари Харесай

Разкрити са най-мухлясалите градове в Обединеното кралство – разберете къде се нарежда вашият в пълния списък с проблемни райони

Най-мухлясалите градове в Обединеното кралство бяха изложени в разобличителен лист след изследване от специалисти по термично изображение.

Въпреки че законът на Awaab беше въведен предходната година за справяне с мухлясалите домове посредством налагане на по-бързи времена за реакция от наемодателите на обществени жилища, търсенията в интернет на разнообразни подобаващи термини, като „ цена за унищожаване на плесен “ и „ унищожаване на черна мухъл “ остават чести.

И тези основни думи са оценени от специалисти, с цел да се дефинира тъкмо кои дребни и огромни градове страдат от плесен най-вече. Болтън, Голям Манчестър, оглавява листата - и, което е обезпокоително, е на по-малко от 20 благи от Рочдейл, където трагичният двегодишен Авааб Ишак умря след излагане на плесен в дома си.

Малкото дете е умряло вследствие на тежко респираторно заболяване, породено от дълготрайно излагане на плесен и при следствието му е казано, че „ не са подхванати дейности за лекуване и попречване на мухъла “. И вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР