Военният министър Тодор Тагарев издаде тайна, свързвана с прословутите ракети

...
Военният министър Тодор Тагарев издаде тайна, свързвана с прословутите ракети
Коментари Харесай

Разкри се тайна за ракетите! Думите на Тагарев

Военният министър Тодор Тагарев издаде загадка, свързвана с прословутите ракети за Украйна, които изпращаме.

Страната ни е получила отвод за ремонт на зенитните ракети за С-300 още преди началото на войната в Украйна.
-->
Това изясни пред NOVA Тодор Тагарев. По думите му военното министерство е в подготвеност да извърши решението на Народното събрание за изпращане на нов пакет помощ за Украйна. Успоредно с това властта стартира проверка на отбранителната политика на страната. 

След решението на депутатите за нов транш военна помощ за Киев, министърът на защитата отговори на рецензиите на опозицията в Народното събрание. По думите му дефектните ракети за комплекси С-300 са неизползваеми и без шансове за ремонт.

" Правени са опити тяхната продуктивност да бъде възобновена, тези опити са се провалили, защото десетилетия наред ние залагаме на подсигуряване от страна единствено на съветската федерация. Отказът за работа по тези ракети е преди да стартира войната. Обяснили са от съответната съветска компания, че те не могат да създадат това, което ние бихме желали, а и ние нямаме капацитет сами да се оправим с тяхното възобновяване ", съобщи Тагарев.

В същото време военният министър изрази вяра, че в последната седмица преди ваканцията Народното събрание ще даде зелена светлина за закупуване на 198 бойни машини " Страйкър ". Като уверенията са, че американската техника ще пристигна у нас с цялостно съоръжение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР