Водач е Веселин Марешки на листата на коалицията е Веселин

...
Водач е Веселин Марешки на листата на коалицията е Веселин
Коментари Харесай

Воля - Българските Родолюбци представи листата си

Водач е Веселин Марешки на листата на обединението е Веселин Марешки, а упоритостта е да бъдат определени двама евродепутати. В листата с изключение на лидера са лица като Орхан Исмаилов от Народна партия " Свобода и достолепие ", Емил Емилов от Българската социалдемократическа партия, Ирина Репуц от Християндемократическа партия на България, Кольо Парамов от " Обединена социалдемокрация ". Има и девет представители на " Воля ".

Веселин Марешки - лидер на листата на Коалиция " Воля- Българските родолюбци ": Искаме България да бъде показана от почтени хора, които биха създали и невъзможното, с цел да защитят националните ползи, а не от кариеристи, които отиват в Брюксел, с цел да уредят персоналното си състояние.
Как тъкмо ще са подредени претендентите след лидера ще стане ясно идната седмица.

Според Марешки сега българите са отвратени, не излизат да гласоподават и по тази причина обединението няма да реализира проекта най-много.

Веселин Марешки: Но се надявам, че ще реализираме действителния проект най-малко двама представители в Европарламента.
За първи път през днешния ден " Воля " даде конференцията си в постройката на Съюз на демократичните сили на " Раковски " 134. А кабинетът на някогашния водач на синята партия Иван Костов към този момент принадлежи на Веселин Марешки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР