Владислав Панев и Добромира Костова оглавяват партия Зелено движение. Досега

...
Владислав Панев и Добромира Костова оглавяват партия Зелено движение. Досега
Коментари Харесай

Владислав Панев и Добромира Костова са новите лидери на "Зелено движение"

Владислав Панев и Добромира Костова оглавяват партия " Зелено придвижване ". Досега тя беше член на Изпълнителния съвет на групировката.

Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов се отхвърли от конкуренцията за лидерския пост поради уговорките в кабинета, само че остава в Изпълнителния съвет.

Той и Владислав Панев подадоха оставка след слабото показване на обединението " Демократична България " на парламентарния избор предишния ноември.

Владислав Панев е живо олицетворение на шегата, че " зелените са като любеница - извън зелени, а от вътрешната страна червени ". И в действителност, той доста постоянно може да бъде видян в парламентарна зала да стои вляво, измежду групата на някогашните комунисти и дълго време да си приказва по роднински с тях, да си подмята смешки и закачки.

 Владислав Панев от Демократична България постоянно може да бъде засечен измежду някогашните комунисти Владислав Панев от Демократична България постоянно може да бъде засечен измежду някогашните комунисти Източник: Zonanews
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР