Вицепремиерът по управлението на евросредствата в новия служебен кабинет на

...
Вицепремиерът по управлението на евросредствата в новия служебен кабинет на
Коментари Харесай

Пеканов: Приех, за да доведа европейските средства у нас

Вицепремиерът по ръководството на евросредствата в новия длъжностен кабинет на Румен Радев Атанас Пеканов разяснява връщането си на " Дондуков " 1 с упоритостта да извърши Плана за възобновяване и резистентност, с цел да подсигурява идването на милиардите, контрактувани от България, от Европейска комисия.

" Приятели, одобрих поканата на президента Румен Радев още веднъж да заема виновната позиция на вицепремиер по ръководство на европейските средства в служебния кабинет. Макар комплицираните задания, които стоят пред страната ни, да изискват работещо Народно заседание, политическата рецесия докара до нови предварителни парламентарни избори. В идващите няколко месеца страната ще бъде ръководена от служебно държавно управление и благодаря на президента за доверието.

Встъпвам с ясна визия за компликациите, пред които ще бъдем изправени. Ще работим интензивно, с подготвеност и грижа за хората, с цел да подсигуряваме, че България ще премине през следващите турбуленции.

Усилията ми в идните месеци ще бъдат ориентирани към осъществяването на Плана за възобновяване и резистентност, оперативните стратегии, както и европейските тематики като цяло ", написа той.

И загатна, че се надявал новият кабинет да работи по-сплотено и сполучливо, очевидно, за разлика от досегашния.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР