По думите на бившия омбудсман и дългогодишен депутат от БСП,

...
По думите на бившия омбудсман и дългогодишен депутат от БСП,
Коментари Харесай

Мая Манолова и Ваня Григорова разпалиха лют скандал

По думите на някогашния омбудсман и дълготраен народен представител от Българска социалистическа партия, Ваня Григорова завзела цялата партия и се самопоставила на първите места, на своя глава останалото управление на групировката и хората, които я подкрепяли. Присъствието на Карло Луканов в листите на групировката пък дало още по-сериозен мотив за скандал сред двете харпии на лявото, признаха хора към Манолова.

 

Съпругата на някогашния боен министър Ангел Найденов била изцяло срещу да се сложи Луканов на избираемо място, но Григорова настояла синът на Андрей Луканов да е почетен претендент на „ Солидарна България ”. Проблем произлязъл и от обстоятелството, че Манолова се надявала да е сложена отпред на една от двете листи за изборите на 9 юни, но по този начин и не намерила място в описите за Брюксел или сполучлива номинация, която да я заведе назад в Народното събрание.

 

Мая и Ваня са съюзнички в политиката, само че действително не могат да се понасят и непрекъснато генерират кавги и спорове, разкриват от екипа на Манолова.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР