Високообразован IT специалист беше осъден на 9 години затвор за

...
Високообразован IT специалист беше осъден на 9 години затвор за
Коментари Харесай

Смразяващи признания на убиеца на красивата блогърка, намерена гола в куфар СНИМКИ 18+

Високообразован IT експерт беше наказан на 9 години затвор за брутално ликвидиране на съветска бюти блогърка, която била също лекар и жрица на любовта.

33-годишният Максим Гареев, който е приключил английски университет, ще изтърпи присъдата си в съветска наказателна колония. Той признал, че е умъртвил с нож 24-годишната Екатерина Семочкина в Москва, оповестява „ Дейли Мейл “.

Убиецът на блогърката, открита гола в куфар, бе запечатан на ВИДЕО

Гареев споделил на проверяващите, че е нападнал Семочкина откакто тя го обидила на финансово състояние, полови умения и персонални качества. Малко преди този момент двамата се били срещнали за платена секс сесия.



Тялото на блогърката било намерено натъпкано в куфар в жилището ѝ. Гърлото ѝ било прерязано, имала рани по тялото и била гола. Това се случило през юли предходната година.

Тялото било намерено от родителите на Екатерина, които описаха в съда за преживения смут. „ Видях щерка си да лежи в куфар. Големият червен куфар беше по средата на стаята. Започнах да викам “, описа Олга Семочкина.



Бащата Станислав, който е уролог, изтичал към нея, надявайки се, че може да е още жива, само че видял, че е мъртва.

Гареев твърди, че е умъртвил Екатерина, тъй като тя му се подиграла.

Наскоро тя се дипломирала като доктор, а също водела блог за хубост в Инстаграм с 85 000 почитатели.



Заработвала в допълнение и като продажница и таксувала клиентите sip o 150 евро на час.

Убиецът споделя, че тя му се подиграла за това, че не бил толкоз богат, колкото другите мъже, които тя познавала, че нямал мощна персона и не съумял да я задоволи в леглото.

„ Изгубих надзор. Грабнах нож в кухнята. Тя се обърна леко и я намушках във врата “, изяснява той.

Екатерина се пробвала да избяга в банята и да заключи вратата. „ Издърпах я от банята. Кръвта ѝ течеше. В коридора стартира да крещи. Покрих устата ѝ. Намушках я още веднъж, в гърдите, с нож.



„ Тя избяга в дневната и стартира да се бори с мен, само че бях в положение, в което не усещах болежка. По време на битката тя падна и ударих още два пъти, във врата. Тя конвулсира и умря “, споделя килърът.

Родителите на Екатерина изрично отхвърлят тя да е работила като продажница. Според тях нейни завистливи сътрудници в университета пуснали фотосите ѝ в уеб сайтове за компаньонки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР