Виктория Азаренка ще вземе участие в предстоящия WTA 500 турнир

...
Виктория Азаренка ще вземе участие в предстоящия WTA 500 турнир
Коментари Харесай

Азаренка потвърди участие на турнира в Доха


Виктория Азаренка ще вземе присъединяване в идния WTA 500 шампионат в Доха. Това стана ясно след малко видео, което някогашната №1 разгласява в обществените си канали. Надпреварата в катарската столица ще се организира от 13 до 18 февруари.

„ Здравейте, другари, аз съм Вика и идващият ми шампионат ще бъде в Доха. Затова си купете билети и ще се забележим там “ – споделя двукратната шампионка на Australian Open.

Миналогодишният шампионат в Доха не мина изключително добре за Азаренка, която победи Юлия Путинцева в първи кръг, само че по-късно не излезе на корта против Медисън Бренгъл поради травма. Въпреки това обаче международната №16 пази положителни мемоари от Катар, защото завоюва купата през 2012 и 2013, а през 2015 още веднъж беше на край.

Турнирът в Доха и тази година се обрисува като доста мощен, защото в листата с участнички попадат осем тенисистки от Топ 10. Настоящата шампионка Ига Швьонтек ще оглави схемата, следвана от Арина Сабаленка, Онс Жабур, Джесика Пегула, Каролин Гарсия, Кори Гоф, Дария Касаткина и Белинда Бенчич.. Други две шампионки от Големия шлем – Петра Квитова и Йелена Остапенко, също ще излязат на корта в Катар.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР