Вижте петте най-добри криптовалути днес спрямо интереса в Twitter. Включете

...
Вижте петте най-добри криптовалути днес спрямо интереса в Twitter. Включете
Коментари Харесай

Най-добрите 5 криптовалути ДНЕС спрямо тренда в Twitter

Вижте петте най-хубави криптовалути през днешния ден по отношение на интереса в Twitter. Включете се в този момент.

При криптовалутите основен фактор е верният тайминг. Въпреки че всички нови криптовалути носят в себе си капацитет, те може да не генерират облаги, в случай че не са закупени в верния миг. Закъсненията или неправилният избор могат да доведат до загуби, което от време на време може да “ ” на вложителя.  

Съответно, сполучливата крипто инвестиция изисква освен познания, само че и изострено внимание за това кой токен се показва най-добре В МОМЕНТА. В тази публикация ще разгледаме 5 криптовалути, които яхват вълната през днешния ден, с което могат да ви оказват помощ да вземете точното решение в верния миг.

Най-добрите криптовалути все още съгласно Twitter

Twitter е извънредно известна платформа, където доста хора разискват и споделят информация за криптовалути. Това го прави едно от най-хубавите места за следене на криптовалути в действително време. Социалните настроения, изразени в туитовете, постоянно са основен фактор за триумфа или неуспеха на дадена криптовалута. Чрез разбор на разискванията в Twitter можем да забележим кои токени печелят известност измежду общността. Нека ги разгледаме в детайли.



Copium Club

Copium Club е една от най-обещаващите нови криптовалути, която притегля голямо внимание в бранша. Създаденa като меме криптовалута, $COPIUM съумява да съчетае заниманието и уникалността на меме плановете със сериозното капиталово предложение на обичайните криптовалути.

$COPIUM бързо придобива известност измежду общността, като реализира над 450% нарастване на цената си от момента на старта. Цената на един токен доближава $0.0084, при дневен търговски размер от над $42 милиона, който акцентира големия интерес към този план.

Проектът има за цел да разпредели 10% от всички токени посредством “airdrop ”, което е забележителен бонус за обществото. Общият брой токени на Copium е 1 милиард, от които цели 33% са отделени за маркетинг, показвайки сериозния ангажимент на екипа с развиването на плана.

$COPIUM се дистрибутира посредством Uniswap и се радва на все по-голяма поддръжка от вложителите. С известни посланици като Борис Вагнер, Шон Бонър и “ “, този план е несъмнено трогателен за бъдещето на меме криптовалутите, а с над 16К почитатели в Twitter, сигурно можем да чакаме и още.

Sponge

$SPONGE е нов крипто план, който притегля огромно внимание в света на криптовалутите. Той е ориентиран към занимателния и меме аспект на криптовалутите и има огромен капацитет за напредък. Според данните, $SPONGE реализира растеж от над 500% на месечна база, което е впечатляващо достижение, а цената на токена към момента на писане на публикацията е $0.0004425.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР