Вестник Комерсант твърди, че в турската столица се провеждат разговори

...
Вестник Комерсант твърди, че в турската столица се провеждат разговори
Коментари Харесай

Комерсант: САЩ и Русия водят преговори в Атина

Вестник " Комерсант " твърди, че в турската столица се организират диалози сред делегациите на Русия и Съединени американски щати . Източниците на вестника не дават детайлности за диалозите.

Руската страна е показана в Анкара от шефа на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин, съгласно информацията на " Комерсант ".

До този миг няма информация авансово за диалозите, в това число и за тематика, въпреки че в последните дни редица представители и на едната, и на другата страна в спора направиха редица изказвания, в които обрисуваха изискванията си за започване на договаряния сред Русия и Украйна.

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи пред кореспонденти, че не може " нито да удостовери, нито да отхвърли " информацията за диалозите, отбелязва Интерфакс.

Както напомня " Комерсант ", съветската и американската делегация се срещнаха за финален път публично в Женева на 10 януари тази година, където организираха диалози за гаранциите за сигурност. От срещата, която мнозина считат за дипломатическа причина за започване на война в Украйна, нямаше никакви на практика резултати, отбелязва вестникът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР