Известният финансов анализатор Раул Пал наскоро направи поразителна прогноза относно

...
Известният финансов анализатор Раул Пал наскоро направи поразителна прогноза относно
Коментари Харесай

Бомбастична прогноза за пазарът на криптовалути от крипто експерт

Известният финансов анализатор Раул Пал неотдавна направи поразителна прогноза по отношение на бъдещето на пазара на криптовалути, предвиждайки колосален взрив през идващите години.

Смелата прогноза на Пал, обрисувана по време на разбор в „ The Everything Code “, предвижда, че пазарът на криптовалута ще скочи до зашеметяващите $100 трилиона пазарна капитализация.

Въз основа на макроикономическите трендове след финансовата рецесия от 2008 година, Пал акцентира централната роля на софтуерните акции при оформянето на пазарните траектории по време на спадове.

Пал акцентира историческото преимущество на софтуерния бранш, който се разраства след пазарни сривове, отбелязвайки, че пазарът на криптовалути, със своята новаторска технология и необработен капацитет, стои на напред във времето, с цел да извлече изгодите от идващия стопански спад.

Възползвайки се от закона на Меткалф, който акцентира силата на мрежовите резултати, Пал поддържа прогнозата си, предвиждайки скок в приемането, което ще тласне пазара на криптовалути до астрономически висоти.

Повтаряйки настроенията на Пал, някогашният изпълнителен шеф на ARK Invest Крис Бърниске изрази единодушие със смелата прогноза, признавайки опцията за пазарна капитализация от $100 трилиона за крипто пазарите.

Освен това Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на ARK Invest, показа оптимизма на Пал, предвиждайки Биткойн да доближи $1 милион в обозримо бъдеще. Такова достижение би катализирало забележителен прогресивен тренд в целия пейзаж на криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР