Велосипедист с 3.9 промила алкохол се блъснал в Пежо“ на

...
Велосипедист с 3.9 промила алкохол се блъснал в Пежо“ на
Коментари Харесай

В Свиленград колоездач с 3.9 промила се блъсна в кола

Велосипедист с 3.9 промила алкохол се блъснал в „ Пежо “ на кръстовище в Свиленград, оповестяват от ОД на МВР-Хасково.

В 22,40 часа, на кръстовище сред улиците „ Ст. Караджа “ и „ Околчица “ в Свиленград 42-годишна управлявала „ Пежо “. По „ Околчица “ се движил 47-годишен велосипедист, който се е блъснал в преминаващия автомобил.

Колоездачът е прегледан и освободен за домашно лекуване. Пристигналите на мястото пътни служители на реда тествали и двамата участници в произшествието с дрегер. Пробата на велосипедиста отчела 3,9 промила алкохол.

Друг колоездач е в хасковската „ Ортопедия “ след случай. 80-годишният управлявал електрически велосипед по бул. „ България “ в регионалния град. Той изгубил надзор и паднал на платното. Пострадалият е без заплаха за живота.

Рано сутринта през вчерашния ден 64-годишен изгубил ръководството над лек автомобил „ Опел “ на пътя сред селата Горно и Долно Войводино. Шофьорът от кърджалийското с.Черешица излязъл от платното и колата се преобърнала в канавка. Без заплаха за живота, той е освободен за домашно лекуване след медицински обзор.

В пътен случай на разклона на с.Покрован в посока Ивайловград леко е потърпевша и пътничка. На 50 метра от разклона 72-годишен от с.Железари с лек автомобил „ Фолксваген “ излязъл от лентата си на придвижване и се блъснал в склон, след което колата се преобърналя на платното. Пострадала е возещата се в колата 63-годишна жена, настанена в хасковската болница без заплаха за живота.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР