Спорът около Джовани Перниче не показва признаци на отслабване, тъй

...
Спорът около Джовани Перниче не показва признаци на отслабване, тъй
Коментари Харесай

Нова строга вражда „разкрита“, тъй като още две знаменитости пренебрегнаха Джовани Перниче на фона на твърдения за „злоупотреба“

Спорът към Джовани Перниче не демонстрира признаци на намаляване, защото наподобява, че още две звезди са пренебрегнали звездата на Strictly Come Dancing.

Съобщава се, че шефовете на BBC преглеждат деветгодишни фрагменти от тренировки на 33-годишния италианец в шоуто в праймтайма, откакто Джовани се изправи пред обвинявания в „ корист “ поради хипотетичния му непоколебим жанр на преподаване с някогашни сътрудници на звезди. Професионалният танцьор беше подложен на рецензии, откакто трима негови някогашни танцови сътрудници на звезди - в това число актрисата Аманда Абингтън - се събраха, с цел да стартират правосъдни каузи против държанието му в шоуто на BBC.

Много от експертите и звездите, които са били част от Strictly, са отказали да се замесят в драмата. Въпреки това, две звезди, които участваха в шоуто неотдавна, наподобява са се дистанцирали от родената в Сицилия звезда.

Звездата от Coronation Street Ели Лийч, която завоюва Strictly предходната година, избр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР