Феновете на женския футбол, които посещават мачове, поискаха създаването на

...
Феновете на женския футбол, които посещават мачове, поискаха създаването на
Коментари Харесай

Женският футбол може да получи определено телевизионно време на живо след огромна подкрепа

Феновете на женския футбол, които посещават мачове, желаеха основаването на специфичен ефирен слот дружно с въвеждането на видео помощник съдийство (VAR) преди новото си сдружение епоха.

Понастоящем не съществува специфичен ефирен слот онлайн за женския футбол, като огромна част от графика на мачовете от Женската Суперлига и Чемпиъншип е по преценка на потребностите на излъчването.

И съгласно изследване на Асоциацията на футболните последователи измежду над 3000 почитатели, посещаващи мачове, желанието да се отдели съответен слот за женския футбол събра забележителна поддръжка. Повече от 90 % от 3474 почитатели имат вяра, че специфичен ефирен слот ще се бори с несигурността към това по кое време ще се проведат телевизионните мачове, до момента в който малко под 80 % имат вяра, че малкия екран има прекомерно огромно въздействие върху диктуването на началните часове.

Резултатите от изследването са в сходство с рекомендациите, изложени в цялостния обзор на Карън Карни за женския футбол, в ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР