На 1-ви юни Бургас ще бъде озвучен от детски смях.

...
На 1-ви юни Бургас ще бъде озвучен от детски смях.
Коментари Харесай

Мисис Бургас` 2024 за трудния път зад каузата й за нов живот: Не трябва да се губи вяра!

На 1-ви юни Бургас ще бъде озвучен от детски смях. На четири зони в града предстоят огромни занимания с разнообразни базари, аниматори, типичен, съвременни и арт детски игри, спектакъл и голям брой дарове и изненади. Това е част от огромната самодейност на вахтен офицер Десислава Димитрова, носителка на купата „ Мисис Бургас “ 2024.

Кампанията й за Деня на детето се споделя „ Нов живот “, а по какъв начин да се включите в нея и къде можете да заведете детето си в съботния празничен ден, можете да разбере като кликнете

Кампанията й получи голяма социална поддръжка, а зад реализацията стои откровеното предпочитание на най-красивата бургазлийка за 2024 година да даде повече помощ на фамилиите, които се сблъскват с горчивата вест, че не могат да имат деца.

„ Аз персонално прекосих през това предизвикателство. Беше доста тежко. Исках да избегна инвитро процедурите, тъй като въпреки всичко те са свързани с различен тип рискове. Бях подготвена да се подложа и на интервенция. Период, който слага на тестване доста области от живота. По статистика през днешния ден 1/5 от популацията ни се бори с подобен проблем - с цел да прегърне дете в ръцете си. В тези борби от време на време човек има риск да загуби другари, близки, работата си… В моя случай решаваща се оказа вярата ми. И желая да прикани хората, които сега минават през тази рецесия – да не губят религия, че знамение може да се случи “.

Това показа пред Дарик Десислава Димитрова, при която чудото се случва - детенцето й след няколко месеца ще навърши две години. Самата тя е желала да поеме като персонална идея поддръжката за фамилии с репродуктивни проблеми доста преди да стане коронована хубавица.

За идеята, която е в сърцето й, за дисциплината зад комплицираната й специалност и за събитието, което ще зарадва стотици деца на 1 юни, чуйте повече в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР