Дългоочакваният филм Стажантът“ - един от 22-ата игрални филма в

...
Дългоочакваният филм Стажантът“ - един от 22-ата игрални филма в
Коментари Харесай

Повече от 10 минути аплаузи след премиерата на Стажантът в Кан

Дългоочакваният филм „ Стажантът “ - един от 22-ата игрални кино лентата в конкуренцията за „ Златната палма “ в Кан, се радва на продължителни овации след прожекцията му.


Филмът споделя за ранните години на Доналд Тръмп, тогава строителен бизнесмен, и за връзките му с неговия поддръжник и наставник, юристът Рой Кон, който е тясно обвързван с маккартизма и нюйоркската мафия.

" Филмът провокира близо 10 минути аплаузи в огромния спектакъл " Люмиер " в наличието на звезди като Синтия Ериво, Кейт Бланшет, ръководителят на тазгодишното жури в конкурсната стратегия - Грета Гъруиг и до тях беше и Мария Бакалова - актрисата, която играе някогашната жена на Доналд Тръмп - Ивана Тръмп. Макар и недългото екранно време, за което я виждаме, мога да кажа, че играе много достоверно ", споделя киноведът Лазар Хрисимов и прибавя, че за него това не е политически филм, а роман за взаимоотношенията сред стажант и наставник.

Със " Стажантът " фестивалът доближава половината на своята конкурсна стратегия. Остава да бъдат забелязани още 11 кино лентата.

" Засега няма, и съгласно мен, и съгласно рецензията, явен любимец, явен кандидат за огромната премия. Тази година доста филми са спорни, в това число и филмът на Франсис Форд Копола - " Мегалополис ". Моят любимец е " Емилия Перес ". Успях да го виждам. Той обра овациите на публиката ", споделя от киносалоните на френската ривиера Лазар Хрисимов.

" Емилия Перес " е новият филм на Жак Одиар с присъединяване на Селена Гомез. Жанрът е мексиканска трагикомична рок-опера и споделя историята на наркотрафикант, който сменя пола си, с цел да избяга от незаконния живот и от управляващите.

 

Източник БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР