Веганството вече е навсякъде - доказателството за това е и

...
Веганството вече е навсякъде - доказателството за това е и
Коментари Харесай

Краят на една ера - появи се първият вегански бургер

Веганството към този момент е на всички места - доказателството за това е и че кралят на индустриалното месо - МакДоналдс, към този момент се трансферира към немесни артикули.
За първи път McDonald's предлага вегетариански бургер, наименуван "McVegan " (МакВеган). На пръв взор в него има нормалните домат, маруля, лук, горчица и кетчуп, само че без сирене и месо, а кюфте от фасул.
Засега този вегански бургер се продава единствено на едно място - в Тампере, Финландия. Революцията във фастфуда ще е пробна - продажбите започнаха на 4 октомври и ще продължат до 21 ноември.
Вече се появиха и фотоси в мрежата на бургера от тези, които са го пробвали.
След ноември компанията ще оцени триумфа на McVegan и дали има смисъл да продължи продажбата и разширението му до други места, изясни Кристофър Рьонблад, маркетингов шеф на McDonald's във Финландия.
Отзивите за McVegan са смесени. Някои не могат да се оправят с обстоятелството,
че McDonald's към този момент се грижи за веганите.
Други считат, че всичко, което разпространява вегетарианската идея, даже в случай че идва от компания, която продава повече от 75 бургера в секунда по света, си заслужава.
Независимо от това, новината е огромна, означават международните медии.
Фактът, че Макдоналдс, крал на бързоразвиващата се промишленост, обмисля прибавянето на вегетариански бургер към менюто, е сигурен знак за времето, в което живеем и за повишаването на веганската философи "Не, сега не продаваме вегетариански бургери, макар че постоянно се стремим да развиваме менюто си ", споделят от фастфуд компанията.
Веганството нараства неимоверно и заведенията за хранене за бързо хранене не могат да не извърнат внимание на това.
Food & Wine оповестява, че броят на вегетарианците в Съединени американски щати е повишен от 1% през 2014 година до 6% от популацията през 2017 година

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР