Тъй като безмилостното ужасно време ни разсейва, вероятно сте резервирали

...
Тъй като безмилостното ужасно време ни разсейва, вероятно сте резервирали
Коментари Харесай

Вашите права, ако полетът ви бъде закъснял или отменен - ​​може да ви се дължат до £520

Тъй като безмилостното извънредно време ни разсейва, евентуално сте резервирали отмора в чужбина или мислите за отмора в последния миг.

Ако не сте летели година или две, подгответе се! Цените са увеличени за всеки аспект от вашия полет. Ще би трябвало да измерите ръчния си багаж, с цел да сте сигурни, че няма да попаднете в нарушаване на таксите за ръчен багаж. Ще би трябвало да се регистрирате онлайн и да държите на разположение зарядно устройство за батерията на телефона, с цел да можете да получавате актуализации за полети на телефона си и да изтегляте бордната си карта. О, и най-важното от всичко, ще би трябвало да се уверите, че паспортът ви няма да изтече скоро.

Добрата вест е, че в случай че полетът ви закъснее или бъде анулиран, имате право на обезщетение според от това какъв брой дълго е било закъснението. Нищо в живота не е толкоз просто, несъмнено! Авиокомпаниите имат умеенето да се пробват да заобиколят закона, който урежда обезщетенията при закъснения и анулация на полети. Така че знанието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР