Вече е напълно сигурно: предстои епично възраждане на любима поредица!

...
Вече е напълно сигурно: предстои епично възраждане на любима поредица!
Коментари Харесай

20 години по-късно: Хари Потър се събира отново в трейлъра на „Завръщане в Хогуортс“

Вече е изцяло несъмнено: следва епично възобновление на обичана поредност!

В първия цялостен филмов откъс на идния специфичен филм на HBO „ Хари Потър - 20 години “ Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт се завръщат на снимачната площадка в Хогуортс, с цел да си напомнят истинския филм „ Хари Потър и философският камък “ 20 години по-късно и неговите раазбиващи върхове продължения.

Трейлърът демонстрира актьорите от „ Хари Потър “, които си спомнят за фотосите на паметната кино поредност, като в един миг Уотсън избърсва сълзите си , а Гринт споделя:

„ Това е мощна връзка, която имаме. Ние сме семейство. Винаги ще бъдем част от живота един на различен. “
 20 години след премиерата: по какъв начин се трансформираха някои от обичаните ни артисти от филмите за „ Хари Потър “  20 години след премиерата: по какъв начин се трансформираха някои от обичаните ни артисти от филмите за „ Хари Потър “  20 години след премиерата: по какъв начин се трансформираха някои от обичаните ни артисти от филмите за „ Хари Потър “  20 години след премиерата: по какъв начин се трансформираха някои от обичаните ни артисти от филмите за „ Хари Потър “
От фрагментите излиза наяве, че във кино лентата ще вземат участие още Гари Олдман, който влезе в ролята Сириус Блек, както и Хелена Бонам Картър, изиграла злодейката Белатрикс Лестрандж. Зрителите ще могат да видят още актьорите, изиграли Волдемор, Хагрид, Драко Малфой, Джини, Фред и Джордж Уизли, Невил Лонгботъм и Луна Лавдгууд.

Юбилейният специфичен филм беше разгласен предишния месец в прессъобщение, в което се показва, че той ще „ опише очарователна история за основаването на кино лентата посредством напълно нови задълбочени изявленията и диалози с актьорите, като предложения почитателите на магическо странствуване от първо лице през един от най-обичаните кино франчайзи на всички времена “.
 25 вдъхновяващи урока от героите от „ Хари Потър “  25 вдъхновяващи урока от героите от „ Хари Потър “  25 вдъхновяващи урока от героите от „ Хари Потър “  25 вдъхновяващи урока от героите от „ Хари Потър “
Изпълнителният продуцент Кейси Патерсън споделя в изказването

„ Тук има магия във въздуха с този необикновен актьорски състав, защото всички те се завръщат вкъщи в истинските декори на Хогуортс, където започнаха преди 20 години. Вълнението е осезаемо, защото те се приготвят да отведат почитателите си на едно доста особено и персонално пътешестване, посредством основаването на тези невероятни филми. “

56-годишната авторка на „ Хари Потър “ Джей Кей Роулинг няма да се появи персонално в новото наличие на специфичния филм, удостовери за PEOPLE източник, непосредствен до продукцията, само че тя ще бъде показана в архивни фрагменти.

В понеделник Warner Bros. дебютираха с първия филмов откъс на идния филм „ Фантастични животни “: с присъединяване на Еди Редмейн, Джуд Лоу и Мадс Микелсен. Продължението ще се появи в кината на 15 април.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР