Берое победи драматично Хебър с 1:0 в Пазарджик и го

...
Берое победи драматично Хебър с 1:0 в Пазарджик и го
Коментари Харесай

Берое би Хебър и го засили във втория ешелон

Берое победи трагично Хебър с 1:0 в Пазарджик и го ускори към втория ешелон. Победния гол падна в добавеното време. Хебър е 14-и с 30 точки, една повече от Ботев Враца и една по-малко от Пирин. Локомотив София е с 33 точки.

В идващия кръг Хебър гостува на, Берое приема Локомотив София, а Ботев Враца гостува на Етър. В последния кръг Хебър приема Етър, Пирин гостува на Локомотив София, а Берое – на Ботев Враца.

В първия половин час от дуела в Пазарджик нямаше забавни моменти пред двете порти. В 32-ата минута ВАР не видя дузпа за игра с ръка на Вини Трибуле. Краят на първата част беше белязан от удари на Атанас Кабов и Божидар Пенчев, само че те не затрудниха стража на гостите Родриго Ачинели.

След почивката Лазар Марин сбърка и Трибуле се озова на добра позиция, само че шутира неопределено. После Георги Каракашев прати топката над вратата на Берое. После и Ангел Бастунов насочи неакуратен удар.

Осем минути преди края на постоянното време Берое доближи до най-чистото си състояние. Уерик беше изведен от Стефан Гаврилов, само че Дебърлиев избави удара му. В спомагателното време Вини Трибуле беше изведен самичък против Дебърлиев от Франсиско Политино и осъществя победния гол. След това Бастунов получи червен картон поради жестоко влизане против Стефан Гаврилов.
Ботев Враца взе точка в София
По-рано през днешния ден Локомотив София приключи 1:1 вкъщи против Ботев Враца.

В началото Марко Мажуга и Спас Георгиев пропуснаха за гостите. Локомотив поведе в резултата в 31-вата минута. Симеон Мечев изведе Стив Траоре по левия фланг, той центрира за Кевин Маи, който продължи към Мечев и той осъществя отблизо разстояние.

Ботев отвърна единствено четири минути по-късно. Мартин Смоленски смъкна с глава за Спас Георгиев и той изравни с неспасяем шут във вратата на столичани – 1:1.

През второто полувреме и двата тима играха внимателно и не рискуваха. В самия завършек на срещата Калоян Кръстев от домакините и Мартин Ачков от гостите пропуснаха да се разпишат от преференциални позиции. След това Красимир Милошев от червено-черните получи втори жълт и надлежно червен картон. Той е третият футболист на Локомотив, изпъден в последните два мача.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР