Потребителите на социалните медии нападнаха вицепрезидента Камала Харис в петък,

...
Потребителите на социалните медии нападнаха вицепрезидента Камала Харис в петък,
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Харис беше разкритикуван за това, че каза, че Законът за намаляване на инфлацията работи чрез правителството, което раздава „трилиони долари“

Потребителите на обществените медии нападнаха вицепрезидента Камала Харис в петък, откакто споделиха, че Законът за понижаване на инфлацията отпада " трилиони долари " по американските улици.

Критиците на Харис твърдяха, че е иронично, че законодателството, което тя уточни, има за цел да подтиква стопанската система и да облекчи инфлацията, като кара държавното управление да харчи несъразмерни суми пари.

" Имало ли е по-иронично изречение? " журналистът и създател на Grabien.com Том Елиът попита в четвъртък в отговор на забележката на Харис по отношение на закона от 2022 година

Потребителите на обществените медии разкритикуваха вицепрезидента Камала Харис за това, че направи явно „ подигравателен “ изказване за това по какъв начин администрацията на Байдън взема решение инфлацията. (Win McNamee/Getty Images)

Harris направи мненията по време на скорошна спирка на националната си обиколка за стопански благоприятни условия в Милуоки.

„ Поради Закона за понижаване на инфлаци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР