Първото полуфинално предизвикателство затрудни сериозно част от двойките в “Един

...
Първото полуфинално предизвикателство затрудни сериозно част от двойките в “Един
Коментари Харесай

Две двойки са застрашени от отпадане преди финала в „Един за друг“

Първото полуфинално предизвикателство затрудни съществено част от двойките в “Един за различен ”, макар чистия въздух и невероятните родопски гледки. Любимците на публиката Галена, Петър, София и Тихомир не се оправиха със задачата и не съумяха да усилят доста своите седмични бюджети преди решаващото състезание на следващия ден вечер.

Денят за влюбените във Вилата на любовта стартира с изненадваща физзарядка от Мария Игнатова, която даде едвам няколко минути на всички участници да се подготвят за своето планинско премеждие.

Първото полуфинално тестване изискваше мощ, устойчивост, сръчност и воля за сполучливото превъзмогване на въздушно трасе, извисяващо се над родопския язовир Въча.

Забавните перничани Михаела и Венцислав се оправиха най-добре с трудностите и въпросите и сграбчиха апетитните 7500 лв.. Втори приключиха младите адвокати Елизабет и Йордан, които се подреждат измежду най-успешните двойки през последните няколко седмици. Вечно усмихнатите Петър и Галена и фамилията на София и Тихомир не съумяха да преминат през трасето и се отхвърлиха от тежката задача, с цел да съберат сили за идните основни любовни борби в предаването.

Вечерта за полуфиналистите приключи с богата родопска софра и мина под звуците на обичайна българска каба гайда, която донесе на всички положително въодушевление.

Утре в най-позитивното риалити следва последната полуфинална борба, след която една двойка ще се сбогува с сантименталното премеждие вечно.

Не пропускайте премиерния епизод на “Един за различен ” в събота, 18 май, от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР