Преди първата вечер от турнето за събиране на Girls Aloud

...
Преди първата вечер от турнето за събиране на Girls Aloud
Коментари Харесай

Черил разкрива истинската причина за повторното събиране на Girls Aloud и „движещата сила“ зад турнето за завръщане

Преди първата вечер от турнето за събиране на Girls Aloud в Дъблин, Черил разкри доста персонална причина, която я е предиздвикала да тръгне в Обединеното кралство - обиколка на необятна сцена.

40-годишната звезда, която споделя наследник с някогашната звезда на One Direction Лиъм Пейн, изясни, че в този момент тя, дружно с Надин Койл и Кимбърли Уолш са майки - тя искаше да покаже на децата им повода за това тяхната популярност. Групата ще изнесе първото си осъществяване от 11 години насам пред 13 000 души в 3Arena и съгласно звездата децата им са били изключително разчувствани да видят майките си на сцената.

Изпълнението им обаче ще бъде оцветено с горест, защото Сара Хардинг не е там, с цел да се любува на насладата им, откакто загуби борбата си с рака през 2021 година Говорейки за повода да се причисли към турнето за събиране, Шерил сподели пред The ​​Sun: „ Мисля, че една от нашите движещи сили е, че нашите деца ще ни видят на сцената и ще си помислят, че в действителност сме страхотни. Ще видят Mammy на сцената!...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР