Какво е щастието? Въпрос, който е преди всичко е много

...
Какво е щастието? Въпрос, който е преди всичко е много
Коментари Харесай

10 урока по щастие от великия Аристотел

Какво е щастието? Въпрос, който е на първо място е доста персонален и гледната точка към него постоянно е лична. За някои от нас то е мимолетно – взор, миг, придихание, а за други цяла идея за живота, която практикуват всекидневно. И да, щастието се учи – от това да изживяваш всеки момент пълноценно и да му се радваш по детски, до това да живееш осъзнато и да не разрешаваш ежедневните грижи да замъгляват погледа ти върху в действителност щастливия живот.
 Обличане за благополучие: няколко хрумвания за „ допаминов тоалет “  Обличане за благополучие: няколко хрумвания за „ допаминов тоалет “  Обличане за благополучие: няколко хрумвания за „ допаминов тоалет “  Обличане за благополучие: няколко хрумвания за „ допаминов тоалет “
Аристотел е един от най-важните древногръцки философи , който ни е дал доста значими уроци по тематики като просвета, логичност, нравственос, лирика, спектакъл, метафизика и за живота като цяло. Той е живял, с цел да показа знанията си и има доста възпитаници през живота си и почитатели след него.

В галерията ни сме събрали някои фрагменти от неговото обучение от най-известните до най-важните и ги споделяме с вас, с цел да вдъхновят живота ви.
 10 урока по благополучие и живот от великия Аристотел  10 урока по благополучие и живот от великия Аристотел  10 урока по благополучие и живот от великия Аристотел  10 урока по благополучие и живот от великия Аристотел
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР