Преместването е скъпо. Помислете за първоначалните вноски или гаранционните депозити

...
Преместването е скъпо. Помислете за първоначалните вноски или гаранционните депозити
Коментари Харесай

Грабвайте куфарите! Тези държави ще ви платят, за да живеете в тях

Преместването е скъпо. Помислете за първичните вноски или гаранционните депозити и разходите за просташки услуги – да не приказваме за закупуване на нови мебели и фон! Дори в случай че новото ви място е тъкмо в другия завършек на града, преместването може да ви аргументи съществени главоболия. Какво приказваме тогава за преместване в непозната страна?



Не е нужно обаче едно пренасяне, било то и в чужбина, да бръкне дълбоко в джобовете ви. Всъщност някои страни даже са подготвени да подсладят договорката, като ви платят , с цел да се преместите там. (Да, в действителност!)
 10 места по света, които са като излязли от приказките  10 места по света, които са като излязли от приказките  10 места по света, които са като излязли от приказките  10 места по света, които са като излязли от приказките
Защо една страна би ви платила, с цел да се преместите там? Къде е уловката? Възможно е някои да се нуждаят от помощ за наново заселване на общности или желаят да подтикват стопанската система, като предизвикват бизнесмени и притежатели на компании да основат бизнес там. 



Разбира се, това не е съвършеното решение за всеки, само че може да бъде задоволително положително за вас, с цел да ви помогне да осъществите мечтаното пренасяне и намиране на работа в друга страна.

Преди да се потопите в листата с страни, които приемат нови поданици благодарение на финансови тласъци, има няколко неща, които би трябвало да знаете.

Какво да имате предвид, преди да предприемете интернационално пренасяне:

Ако имате потребност от паспорт, с цел да се преместите, ще би трябвало също по този начин да отделите съществено изследване и обсъждане на цялото начинание. „ Едно от най-важните неща, които би трябвало да обмислите, е дребният шрифт на някои от тези стратегии “, казва Никол Бошан , асоцииран брокер в Sotheby's International Realty. 
 5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024
Тези стратегии може да наподобяват прекомерно положителни, с цел да са истина и може в действителност да са такива, в случай че не отговаряте на условията за възраст или работа. Някои страни ще желаят да работите съответно в страната – в това число да започнете нов бизнес – по този начин че дигиталните номади наистина ще желаят да се уверят, че схващат всичко, преди да опаковат преносимите компютри си и да се реалокират.

Няколко думи за работата от разстояние: Бошан казва, че ще би трябвало да потвърдите с сегашния си шеф, че той в действителност ще ви позволи да работите в чужбина. Трябва също така да проверите какви ще бъдат вашите данъчни отговорности в чужбина.

А в този момент, към забавното - 6 страни, които ще ви платят, с цел да се преместите в тях.

Този лист никога не е обстоен, тъй че не се тревожете, в случай че вашият нов дом не попада тук. Списъкът обаче може да ви даде визия какви са вариантите ви и по какъв начин можете (или не можете) да вземете такова решение поради вашия метод на живот.
 6 страни, които ще ви платят, с цел да живеете в тях  6 страни, които ще ви платят, с цел да живеете в тях  6 страни, които ще ви платят, с цел да живеете в тях  6 страни, които ще ви платят, с цел да живеете в тях
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР