Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си. –

...
Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си. –
Коментари Харесай

Прощалният пост на Киану Рийвс: „Живейте всеки ден така, сякаш той е последен“

 „ Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си.

– Виждате ли хората зад мен? Те всички тичат на работа, без да обръщат внимание на нищо. Понякога всекидневието ни е толкоз натоварено, че забравяме да спрем даже за минута, с цел да се насладим на хубостта на живота. Ние се трансформираме в същински зомбита.

Вдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си. Поздравете минувача до вас или прегърнете някой, на който му е зле. Предложете на някого вашата помощ. Живейте всеки ден по този начин, като че ли е последният.

Малко хора знаят, че преди няколко години бях изпаднал в ужасна меланхолия. Никога не съм казвал на никого за това. Трябваше да намеря собствен метод да я преодолея. И аз разбрах: индивидът, който не ми позволяваше да бъда благополучен, бях самият Аз.

Всеки ден, който живеем, е скъп. Нека да разгледаме този факт отговорно. Няма гаранция, че на следващия ден ще настъпи, по тази причина започнете да живеете през днешния ден!

Надявам се да споделите този пост, тъй че най-малко по време на тези празници да има малко повече обич! Казвам ви довиждане „.

Киану Рийвс

lifedeeper

Още по тематиката:

Дзен: Ако сте добър човек, безусловно ще ви атакуват! Всеки ден… За да ви трансформират!

 

Без никаква причина! Добрият човек е добър умишлено. Това е неговият избор, и  не от уязвимост или нелепост, а поради голямата му вътрешна мощ, от която злите са изцяло лишени.…

Цялата публикация

Току-що сте се сблъскали с неприятен човек? ТОВА Е МНОГО СЕРИОЗНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

 

Нападнал ви е тъпанар – без причина, обидил, наругал, доста ви е разстроил. Или апаш е откраднал нещо от нас, също ни е огорчил. Или на пътя някой е ударил…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР