Възрастен мъж от Хисаря бе задържан след като стреля с

...
Възрастен мъж от Хисаря бе задържан след като стреля с
Коментари Харесай

Екшън в Хисаря: Пенсионер стреля по полицаи, задържаха го


Възрастен мъж от Хисаря бе арестуван откакто стреля с газов револвер против униформени от полицейското ръководство. Служителите на реда били извикани за подпомагане от общината във връзка със сигнал за транспортиране на противозаконен боклук, съобщи Българска национална телевизия.

Община Хисаря е поискала подпомагане от районното полицейско ръководство във връзка със сигнал за транспортиране на противозаконни строителни боклуци от съборена постройка, благосъстоятелност на възрастен гражданин от обитаемото място.

82-годишният мъж е познайник на полиция та и на жителите на обитаемото място с множеството си неаргументирани тъжби против физически лица, институции и чиновници на реда.

Униформените направили инспекция по отношение на извозването на отпадъците, само че били посрещнати с експанзия - мъжът направил опит да ги залее с бензин. На мястото на случая се отзовали и спомагателни сили, при идването на които възрастният човек създал против тях и два изстрела с газов револвер.

Полицаите съумели да го обезоръжат и мъжът бил отведен с белезници в арест а. При зародилия спор няма потърпевши жители и чиновници на реда. По случая е стартирано бързо произвеждане за безчинство съпроводено с извънреден цинизъм и смелост и оказана опозиция против орган на властта.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР