Възникването на специализирани сайтове, форуми и социални мрежи позволи на

...
Възникването на специализирани сайтове, форуми и социални мрежи позволи на
Коментари Харесай

Коя стратегия е опасна при футболните залагания?

Възникването на профилирани уеб сайтове, конгреси и обществени мрежи разреши на феновете да разширят доста кръгозора си, когато става дума за футболни залагания. Вече имаме достъп до извънредно огромни размери информация, в това число и тактики за игра. Вече е задоволително да отворим няколко разнообразни уеб страницата, с цел да се сдобием с двуцифрен брой хрумвания по какъв начин да създадем идващите си залози.

Трябва обаче да имате поради, че избрани тактики са по-опасни от други и крият известни опасности. WINBET и останалите
хазартни оператори имат на своите уеб сайтове секция за виновна игра, посредством която приканват клиентите си да бъдат оптимално рационални. Ако считате, че в даден миг не можете да контролирате импулса си за слагане на залози, по-добре преустановете интензивността си.

“Мартингейл ” - известна, само че рискова тактика

При правенето на футболни
залози, “Мартингейл ” е тактика, която с чисто сърце можем да назовем “класика ”. Основната ѝ философия се крие в това, че от вас се чака да дублирате залога си всякога, когато претърпите крах. Всичко това произлиза от концепцията, че няма по какъв начин в избран миг шансът ви да не се обърне. Проблемът е, че тази тактика е най-подходяща за бинарни залози от вида “малко или огромно ”, “червено или черно ”, до момента в който в спорта неведнъж има повече от два вероятни изхода. Така че с тази тактика можете да загубите много пари и на практика да останете без средства в сметката си.

Акумулатор

Известен на национален език като “права колонка ”, акумулаторът съставлява прибавянето на повече от една селекции във вашия фиш. Могат да са три, а могат също по този начин да са шест или девет. Всичко зависи от размера на риска, който сте подготвени да предприемете.

Акумулаторите са извънредно известни измежду играчите, които практикуват. Основна причина за това е повишаването на общия коефициент, който се получава след прибавянето на всяка една селекция.

С това обаче се усилва и рискът. Когато вършим права колонка, ние сме наясно, че даже една неточност може да провали целия ни
залог. Именно това прави този способ на залагане рисков - можем да създадем предугаждане от пет срещи и да познаем четири от тях, което би било ужасно достижение. Но в случай че сме сбъркали при петата, тогава залогът ни се счита за несполучлив.

Емоционалните
залози

Това не е тактика, а по-скоро поведенческа характерност при значително залагащи. Когато играем
хазарт, едно от най-важните неща е да съумяваме да запазим своето хладнокръвие. Гледайте на него като на най-хубавия ви другар. Всяка демонстрация на емоционалност при спортните залози може да докара до съществени загуби.

Навярно се е случвало на всички. Загубили сме последния си
залог, при което незабавно отваряме разнообразната спортна секция на WINBET, търсейки по какъв начин да “избием ” изгубеното. А когато играем с страст, без да сме създали задоволително положително изследване, това в множеството случаи води до отрицателен резултат. Поради това можем да ви посъветваме - в случай че сте инкасирали загуба, по-добре изчакайте до идващия си залог и играйте “на трезва глава ”. Ще видите, че по този метод ще си спестите много проблеми.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР