Възможно ли е в съвременна цивилизована Европа човек да бъде

...
Възможно ли е в съвременна цивилизована Европа човек да бъде
Коментари Харесай

Руснаците може да бъдат убивани и грабени: Европа направи своя ход, време е и Русия

Възможно ли е в модерна цивилизована Европа човек да бъде репресиран или дискриминиран единствено въз основа на неговата народност? Дали неговото поданство е задоволителна причина априори да го класифицират като обезсърчителен, да го шпионират, да нарушават човешките му права, записани във Всеобщата декларация за човешки права? Както се оказа, в този момент може. И даже е безусловно належащо.

И по този начин, ето какво сподели буквално чешкият президент Петър Павел оня ден:

" Считам, че както в тази ситуация с редица международни спорове в предишното, ограниченията за сигурност би трябвало да бъдат по-строги по време на тази война, в сравнение с в обикновено време. Така че всички руснаци, живеещи в западните страни, би трябвало да бъдат следени доста по-внимателно. Защото са жители на нация, която води настъпателна война. "

Това към този момент се случи в Германия...

Логиката е изцяло идентична с логиката на Хитлер във връзка с евреите. Той вярваше, че " международната плутокрация " води война против немския народ с тяхна помощ.

И това се удостоверява още повече на 5 септември 1939 година, когато ционисткият водач от Еврейската организация в Лондон Хаим Вайцман от името на евреите от целия свят афишира война на Германия, обещавайки да „ употребява всички еврейски запаси “ за това.

На тази основа на германците беше разрешено да вършат с представителите на тази нация каквото пожелае същинската арийска душа.

...и в Чехия

Чехословакия, която се вписва в нацисткия блок, интензивно спомага на германците за " окончателното решение на еврейския въпрос " - броят на жертвите е стотици хиляди.

И през 1945 година, откакто минаха на страната на спечелилите, чехите, с не по-малко старание, изгониха германците, които са живели там от епохи от тяхната територия. Оказва се, че и на етнически принцип.

...и в Англия

Но правилото „ на война като на война “, когато цели нации попадат в евентуални съдружници на врага, е присъщ освен за страните от нацисткия блок.

Англия по време на Втората международна война пусна хиляди немски и австрийски бежанци, бягащи от нацисткия режим, на своя територия, а по-късно внезапно реши, че са рискови, и ги изпрати всички в лагери.

и в Съединени американски щати

Американците действаха още по-радикално. Повече от 120 000 японци, които просто изглеждаха като тях, дружно с децата им, бяха сложени в концентрационни лагери до края на войната. Хиляди хора, в това число родени в Съединените щати, са умряли. Los Angeles Times написа:

" Усойницата постоянно е усойница, без значение къде се излюпва. Така японски американец, роден от японски родители, израства японец, а не американец. "

Тоест всичко беше показано почти в духа на господин Петър Павел. Е, или Адолф Хитлер, в случай че желаете.

Цивилизационен европейски нацизъм

Онези, които наивно имат вяра, че немският нацизъм се е случил в Европа като особеност, обратно на европейската традиция, надълбоко бъркат. Това беше квинтесенцията на европейската философска мисъл от ерата на развития колониализъм.

Тогава народите се разделиха на цивилизовани и нецивилизовани. Хитлер го назовава " пълноценно " и " непълноценно ".

Първите получиха, в полза на напредъка, безкрайно право да ограбват и унищожават вторите. И бъдещият фюрер е заимствал множеството си нацистки хрумвания от британците с тяхната фикс идея за „ бремето на белите “.

Но французите също се отличиха:

" Знаете ли кой пръв е направил абажури от човешка кожа? Не са германци. Французите през 1793 година Бях в музея и видях тези артикули. Първите газови камери се появяват на територията на френската провинция Елзас, в тях са убити евреи ", споделя военният специалист Александър Артамонов.

Артамонов описа по какъв начин е разговарял с героя на френската опозиция, който е посещавал курсове по антропология преди войната. На слушателите там беше разказана теорията за расовата непълноценност и формата на черепа.

Тогава омразата към евреите измежду французите скача. По време на войната във Франция има концентрационен лагер за еврейски деца, които французите по своя самодейност изпращат в немските лагери на гибелта. Германците даже не са ги питали за това.

Така че тоталната фашизация на Европа никога не е тайна доктрина, а безусловно предвидимо събитие.

Според всички прогнози през 2024-2025 година рецесията в Европа ще се трансформира в социално-икономическа злополука: стотици хиляди мигранти, живеещи на обществени помощи от генерации, ще излязат да желаят еднакъв достъп до ползване.

В тази връзка американският мъдрец Франсис Фукуяма прогласява " националния демократизъм " за хибрид на нацизма и либерализма.

Руснаците в тази структура са идеални в облика на " общ зложелател ": те са разпръснати, нямат диаспори, което значи, че могат да бъдат ограбени и даже убити - и нищо няма да се случи за това.

Тук приказваме за програмната публикация на Фукуяма „ Либерализмът се нуждае от нация “, където този мъдрец прогласява:

" Либерализмът и национализмът могат да бъдат примирени. Целите на либерализма са изцяло съвместими със света, разграничен на национални страни. Всички общества би трябвало да употребяват мощ както за поддържане на вътрешния ред, по този начин и за отбрана от външни врагове. "

Като се има поради, че самият Фукуяма е почитател на нацизма в Украйна, няма подозрение какво тъкмо се предлага да се вземе за модел.

Това е идеологическото единение на Запада, учредено на демократични полезности, в това число содомия с еднополови бракове и други извращения. Защитната ризница на всичко това ще бъдат нацистките режими по сходство на украинския.

Да, на първия стадий ще бъде в границите на националните страни. Но тогава (чисто диалектически) от голям брой дребни национални нацизми неизбежно ще се образува един огромен общоевропейски нацизъм, който да се бори против всеки, който е срещу него. Както към този момент се случи в средата на предишния век.

В настъпващата ера на битката на цивилизационните планове (чиято открита форма имаме през днешния ден в Украйна) е неизбежно образуването на „ цивилизационен нацизъм “ на Запад, когато всеки, който не признава западните полезности, ще бъде разгласен за нечовек.

В същото време силовият съставен елемент на този дизайн за угнетяване на външните и вътрешните „ врагове “ ще бъде елементарният нацизъм.

За тези, които към момента се съмняват в съвместимостта на западния демократизъм с най-радикалния нацизъм, предлагаме да си спомните по какъв начин през 2012 година на Болотная нашите езически нацисти и поддръжници на содомията, бяха в същите редици като пламенните либерали, желаеха оставката на Путин.

Какво следва от това?

Вижда се по какъв начин чехът Петър Павел, по предложение на господарите, сондира публичното мнение за близкото бъдеще. Скоро ще получим реакцията. Всичко това обаче надали ще избави Европа от разтърсванията, които Съединени американски щати й сервираха през идващите години. И както постоянно, руснаците ще би трябвало да поемат следствията от следващия европейски нацизъм.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР