Новият проект за мега фабрика на американския производител на автомобили

...
Новият проект за мега фабрика на американския производител на автомобили
Коментари Харесай

Проектът за нов мега завод на Tesla в Шанхай получи разрешение за строеж

Новият план за мега фабрика на американския производител на коли Tesla е получил позволение за градеж, оповестиха от управителния комитет на Линган, новата пилотна зона за свободна търговия на Китай в Шанхай.

Това е първият план на Tesla за мега фабрика за предпазване на сила отвън американския пазар. Очаква се всеобщото произвеждане да стартира през първото тримесечие на 2025 година

Фабриката в началото ще създава 10 000 единици Megapack всяка година, което се равнява на близо 40 GWh предпазване на сила.

Megapack е мощна батерия, която обезпечава предпазване на сила и поддръжка, като оказва помощ за стабилизирането на мрежата и попречване на спиранията, декларират от Tesla.

През януари 2019 година Tesla направи първа копка на своят Шанхайски гигазавод.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44103 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед42580Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед60779Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед24883Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18846Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78534Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77597„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77277В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР