Възможно ли е домът ви да е красив, топъл и

...
Възможно ли е домът ви да е красив, топъл и
Коментари Харесай

При първа възможност се отървете от тези три неща в дома, изхвърлете ги колкото се може по-скоро

Възможно ли е домът ви да е хубав, топъл и комфортен, само че нещо вътре в него да ви задушава? Уж си е ваш, сякаш се допуска, че би трябвало да се чувствате добре в него, пък нещо ви тормози, нещо ви пречи… Според китайците сходни усеща се дължат на нечистото пространство, само че напълно нямаме поради нечистотия в тази ситуация. Много е допустимо да имате движимости, които вредят на атомсферата у дома и провокират у вас незаинтересованост. Вижте кои три неща неотложно да изхвърлите от вкъщи си, с цел да освободите пространството освен физически, а най-много душевен и незабавно да се почувствате по-добре.

Изкуствени цветя
Това не са живи цветя, а мъртви. Дори и най-красивият букет не може да размени най-обикновени полски цветя. Каквото и живо цвете да изберете, то веднаха ще освежи дома ви и ще го извърши с сила, а същото няма по какъв начин да се каже за „ мъртвите “ букети. Затова отидете в най-близкия цветарски магазин, разгледайте цветята и изберете тези, които ви харесват най-вече и за които смятате, че ще можете да се грижите.
Пукнати съдове
Ако имате съдове, които са напукани, най-добре ги изхвърлете, нищо, че не пропущат. Според китайците от тези пукнатини идва всичко неприятно в дома. Бързо изхвърлете всички тези чинии и чаши, не си заслужава да ги пазите и да вредите на атмосферата у дома.

Някога посудата е била знак на изобилието в един дом, а това, от своя страна, значи, че всяка цепнатина е цепнатина в благосъстоянието у дома. Пазете единствено здрави и красиви съдове, които ще изпълнят дома ви с позитивни страсти.
Стари облекла и обувки
Ако имате облекла и обувки, които не носите, само че по някава причина пазите, по-добре бързо се отървете от тях и най-добре ги подарете на хора, които са в потребност.
За ненужните движимости хората споделят нещо доста умно: в случай че желаете в живота ви да пристигна нещо ново, сбогувайте се със остарялото, колкото се може по-бързо. И свободното място незабавно ще бъде заето с нещо ново и хубаво, за което до този миг единствено сте мечтали.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР